Service bij Profile de Fietsspecialist

Keuze uit 3 servicepakketten bij Profile Soest ‘de Fietsspecialist’

U merkt het meteen: bij Profiel Soest, De Fietsspecialist' wordt met liefde voor het vak gewerkt. Als geen ander bieden wij een verrassend en bijzonder gevarieerd aanbod aan elektrische fietsen, gewone fietsen, sportieve fietsen, onderdelen en accessoires. U krijgt het beste advies, uitgebreide service en we staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop.

Servicebeurt

Wij adviseren u om uw fiets regelmatig te laten vakkundig te laten controleren zodat u pech onderweg en onnodige kosten voorkomt. Dat geldt speciaal voor een e-bikes omdat die is uitgerust met meer techniek en uiteraard dient ook die techniek regelmatig en op een juiste wijze onderhouden te worden. In de winter heeft uw fiets flink te lijden onder het strooizout. In het voorjaar adviseren we om uw (elektrische) fiets nog een keer extra te laten controleren zodat u verzekerd bent van veiligheid en onbezorgd fietsplezier. Het is ook belangrijk om uw fiets goed te onderhouden wegens de garantievoorwaarden van de fabrikant. Profile Soest beschikt over een uitgebreide en moderne werkplaats waar onze ervaren specialisten garant staan voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw e-bike of 'gewone' fiets.

 

3 Servicevormen: I-Price, Best Buy, Premium Buy

Wie een fiets koopt bij Profile Soest is verzekerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Elke fiets wordt op vakkundige wijze 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd (o.a. zadel en stuur). U krijgt bovendien bij uw aankoop altijd een service-certificaat dat recht geeft op een compleet servicepakket voor gegarandeerd jarenlang onbezorgd fietsplezier. Dat geldt bij e-bikes maar ook bij 'gewone fietsen' en zowel bij aankoop in onze winkel in Soest als bij aankoop in onze webshop. Bij aflevering worden volgende documenten met u doorgenomen en meegegeven: instructieboekje c.q. gebruiks-aanwijzing, garantiebepalingen, servicebeurten-advies, verzekering (diefstal of diefstal plus casco), oplader (bij e-bikes) en accessoires. Bij Profile Soest heeft u bij uw aankoop van een fiets keuze uit 3 servicepakketten: een I-Price servicepakket, een 
Best Buy servicepakket en een Premium Buy servicepakket. 

 

I-Price servicepakket

Koopt u een (elektrische) fiets in onze webshop of koopt u in onze winkel in Soest een fiets voor de i-Price zoals vermeld in onze webshop, dan krijgt u standaard een certificaat voor een I-Price servicepakket ten behoeve van het periodieke onderhoud aan uw fiets. Tijdens een servicebeurt krijgt u van ons een gratis leenfiets (max. 3 dagen). 
Ons advies voor servicebeurten:
- 1e servicebeurt (na max. 3 maanden): € 19,50 (normaal € 29,50; € 39,50 bij e-bikes).
- 2e servicebeurt (na max. 12 maanden): € 39,50 (normaal € 59,50; € 69,50 bij el-bikes).
- 3e servicebeurt (na max. 24 maanden): € 49,50 (normaal € 79,50).
- 4e servicebeurt en verder: na de 3e servicebeurt is het raadzaam om uw fiets telkens minstens 1 keer per jaar door ons te laten onderhouden. Desgewenst kunt u, na een geringe bijbetaling, 'upgraden' naar een Best Buy of Best Buy Premium servicepakket. Informeer vrijblijvend.

 

Best Buy servicepakket (bij aankoop in de winkel)

Na uw aankoop van een (elektrische) fiets in de winkel van Profile Soest is het van belang dat u uw fiets tijdig periodiek vakkundig laat onderhouden. Tijdens een servicebeurt krijgt u van ons een gratis leenfiets (max. 3 dagen).
Ons advies voor servicebeurten:
- 1e servicebeurt (na max. 3 maanden): GRATIS (normaal € 29,50; € 39,50 bij e-bikes).
- 2e servicbeurt (na max. 12 maanden): GRATIS (normaal € 59,50; € 69,50 bij e-bikes).
- 3e servicbeurt (na max. 24 maanden): GRATIS (normaal € 79,50).
- 4e servicebeurt en verder: na de 3e servicebeurt is het raadzaam om uw fiets telkens minstens 1 keer per jaar door ons te laten onderhouden. Desgewenst kunt u, na een geringe bijbetaling, 'upgraden' naar een Best Buy Premium servicepakket. Informeer vrijblijvend.

Best Buy Premium servicepakket

Na uw aankoop van een e-bike of een 'gewone' fiets in de winkel van Profile Soest is het belangrijk dat uw fiets tijdig en vakkundig wordt onderhouden. Tijdens een servicebeurt krijgt u van ons een gratis leenfiets (max. 3 dagen) zodat u altijd mobiel blijft.
Ons advies voor servicebeurten:
- 1e servicebeurt (na max. 3 maanden): GRATIS (normaal € 29,50; € 39,50 bij e-bikes).
- 2e servicebeurt (na max. 12 maanden): GRATIS (normaal € 59,50; € 69,50 bij e-bikes).
- 3e servicebeurt (na max. 24 maanden): GRATIS (normaal € 79,50)
- 4e servicebeurt (na max. 36 maanden): GRATIS (normaal € 79,50)
- 5e servicebeurt (na max. 48 maanden): GRATIS (normaal € 79,50)
- 6e servicebeurt en verder: na de 5e servicebeurt is het aan te raden om uw (elektrische) fiets telkens minstens 1 keer per half jaar jaar door ons vakkundig te laten controleren en onderhouden.