Fietsroutes & Fietsvakanties

Fietsroute Soest

In de schitterende bosrijke omgeving van de Soest en Soesterberg kun je heerlijk fietsen. In samenwerking met Route.nl hebben we voor u een prachtige route samengesteld. Download en bekijk direct de route!

De leukste fietsroutes van Nederland en België

De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is. Deze themaroutes nemen je mee op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden en toeristische plaatsen in Nederland, België en grensstreek Duitsland. De fietsroutes wijzen je de weg door prachtige bossen en duinen, over heide en zandverstuivingen, door historische dorpen en culturele steden. Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving.

Liever in de buurt een heerlijke tocht maken op uw (elektrische) fiets? Ook dat kan natuurlijk. Met de handige zoekfunctie kun je heel gemakkelijk een leuke fietsroute in de omgeving (plaatsnaam ondernemer) selecteren. Neem hieronder snel een kijkje!

Veel fietsplezier!

API Route.nl