Elektrische bakfiets kopen? Kom langs onze winkel in Soest!

Elektrische bakfietsen van Vogue en Urban Arrow

Bent u op zoek naar een elektrische bakfiets van Vogue of Urban Arrow? Dan bent u van harte welkom in onze fietsenwinkel aan de Koningsweg 16 in Soest. 

Proefrit op een elektrische bakfiets

Wij snappen maar al te goed dat u eerst een testrondje wilt fietsen op een bakfiets. Zo weet u bijvoorbeeld hoe de elektrische ondersteuning voelt of hoe groot en breed de bakfiets daadwerkelijk is. Bij onze fietsenwinkel in Soest is dat geen probleem. Wij hebben diverse elektrische bakfietsen staan die u kunt testen.

Elektrische bakfietsen van Vogue

Onze winkel in Soest verkoopt bakfietsen van diverse merken. Een van de merken die wij verkopen is Vogue. Dit fietsmerk uit Zaamdam heeft diverse elektrische bakfietsen in de collectie. Zelf noemt Vogue deze fietsen e-bakfietsen. Wij verkopen diverse modellen van Vogue:

U kunt al deze bakfietsen via onze winkel zelf ervaren door een rondje in Soest te fietsen.

Elektrische bakfietsen van Urban Arrow

Ook verkopen wij in onze fietsenwinkel in Soest de bakfietsen van Urban Arrow. De fietsmodellen die u bij ons kunt kopen zijn van de Family-lijn:

Alle Urban Arrow elektrische bakfietsen in de Family-lijn hebben een extra laag zwaartepunt, waardoor de fiets erg stabiel aanvoelt. Ook zijn deze fietsen uitgerust met de elektrische ondersteuning van Bosch. Zo kunt u al uw kinderen veilig vervoeren in de stevige bak en heeft u geen auto meer nodig! Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan langs bij onze winkel in Soest voor een proefrit.