Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Profile soest, de e-bike specialist in de regio

In onze webshop vindt u onze nieuwe collectie elektrische fietsen voor zowell dames als heren.

Wilt u vooraf bepalen welk type fiets het meest geschikt is voor u vul dan de handige de Koopwijzer in. U bent dan goed voorbereid als u onze winkel bezoekt. U kunt ook eerst lezen wat de Keuzewijzer van Profile Soest u te vertellen heeft.


Niet voor niets noemt Profile Soest zichzelf dè e-bike specialist van de regio. Wij hebben ruime ervaring met elektrische fietsen en kunnen u uitstekend adviseren. Graag regelen wij voor u een proefrit zodat u echt goed en in alle rust zelf kunt beoordelen of de e-bike wel volledig naar uw zin is. Vervolgens stellen wij de elektriswche fiets van uw keuze helemaal af op uw wensen en kan uw fietsplezier beginnen. Elektrische fietsen hebben, meer dan gewone fietsen, regelmatig onderhoud nodig. Omdat er de nodige techniek aan boord is zal de fiets regelmatig nagekeken moeten worden. Net als een scooter en een auto, is het aan te raden om de e-bike te laten onderhouden volgens een  onderhoudsschema.

Service- en garantiepakketten voor uw fiets

U wilt maximale zekerheid? Bij Profile Soest zijn er diverse service- en garantiepakketten voor zowel ‘gewone’ fietsen als e-bikesn.

Servicepakket online Profile Soest (standaard bij aankoop in onze webshop)
Elke fiets wordt hoogwaardig afgemonteerd door onze vakmonteurs: inbegrepen zijn het
rij-klaarmaken van de (elektrische) fiets, garantieregistratie bij de fabrikant en het volledig naar wens afstellen van de hoogte van het zadel en stuur. Bezorgkosten zijn niet inbegrepen.
Kosten: gratis

Best Buy servicepakket Profile Soest (gratis bij aanschaf tegen onze adviesprijs)
Inbegrepen zijn het rij-klaarmaken van de (elektrische) fiets, garantieregistratie bij de fabrikant, ergonomische analyse/meting van het zadel, de handvatten en pedalen, het exact afstellen van de hoogte van het zadel en het stuur, gratis omruilgarantie van het zadel binnen 3 maanden, gratis 2 jaar uitgebreid onderhoud en service (3 gratis onderhouds/servicebeurten), gratis oproepservice voor de derde onderhoudsbeurt binnen de garantietermijn, bij onderhoud en reparaties gratis haal- en brengservice binnen een straal van 15 km rondom de gemeente Soest en een gratis leenfiets tijdens de reparatie..
Kosten: geen (t.w.v. € 129,50)

Best Buy Premium servicepakket Profile Soest
Inbegrepen zijn het rij-klaarmaken van de (elektrische) fiets, garantieregistratie bij de fabrikant, ergonomische analyse/meting van het zadel, de handvatten en pedalen, het exact afstellen van de hoogte van het zadel en het stuur, gratis omruilgarantie van het zadel binnen 3 maanden, gratis 5 jaar uitgebreid onderhoud en service (6 gratis onderhouds/servicebeurten), gratis oproepservice voor de derde onderhoudsbeurt, bij onderhoud en reparaties gratis haal- en brengservice binnen een straal van 25 km rondom de gemeente Soest en een gratis leenfiets.Eveneens inbegrepen bij elektrische fietsen: garantieverlenging op de accu, hierdoor 5 jaar garantie op de accu m.b.t. het eventueel niet functioneren (veroudering valt buiten de garantie).
Kosten: € 299,50

Ook als u een (elektrische) fiets elders heeft gekocht kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden een servicepakket afsluiten bij Profile Soest.