▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Smeeing - Soest

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig e-bike, Stromer speed pedelec of bakfiets aanbiedingen in onze winkel in Soest. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit en persoonlijk advies.

Onze winkel en werkplaats

Profile Smeeing is de 'fietsspecialist' in Soest voor Midden-Nederland, ook op het gebied van e-bikes, Stromer speed pedelecs en elektrische bakfietsen. In een ‘fysieke winkel” en via haar webshop biedt Profile Smeeing een heel herkenbaar en overzichtelijk assortiment (bak)fietsen en accessoires van de betere merken.

U bent daarbij altijd verzekerd van de nieuwste collecties met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vanzelfsprekend een vakkundig advies. We zijn onze klanten in Soest, Soesterberg en omgeving ook van dienst met onderdelen en accessoires en met een vakkundige onderhoud- en reparatieservice (ook aan huis).

Bij onze dienstverlening staat een optimale klantvriendelijkheid en klantgerichtheid altijd centraal. Want het gaat er natuurlijk om wat u wilt en hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Stap gerust eens binnen in onze winkel in Soest. Accessoires voor dames- en herenfietsen, sport- en atb-fietsen, ook die hebben wij voor zodat u altijd mobilel blijft. Profile ‘de Fietsspecialist’ Smeeing is geen prijsstunter maar heeft regelmatige aanbiedingen waarmee u profiteert van aantrekkelijk voordeel.

De e-bike specialist in de regio

“Het fietsseizoen begint bij Profile Smeeing”. Met trots presenteren wij u de nieuwe collectie. De ontwikkeling van fietsen staat niet stil, dat geldt vooral voor elektrische fietsen. Deze worden uitgerust met onder andere nieuwe accutechnieken en steeds betere remsystemen. Elektrische fietsen worden eveneens steeds lichter en modieuzer. Profile Smeeing is 'de e-bike specialist' in de regio rondom Soest. Wij hebben een ruim  assortiment van de betere elektrische fietsen in de winkel staan. U heeft hierbij heel veel keuze: met voor-, achterwiel- en middenmotor gecombineerd met vaste of losse accu. Er zijn eveneens vele lichte modellen en de wat meer robuuste uitvoeringen voor de lange afstand. Onze e-bike specialisten hebben jarenlang ervaring met vele merken en uitvoeringen van elektrische fietsen. Graag nemen wij de tijd voor advies en uitleg over de uiteenlopende rijeigenschappen van elektrische fietsen en natuurlijk kunt u daarna vrijblijvend een proefrit maken.

Voor 2016 hebben wij u een bijzondere collectie nieuwe fietsen geselecteerd. Vanaf week 10 introduceren we de nieuwe modellen, gecombineerd met leuke en aantrekkelijk geprijsde accessoires. Met deze collectie staan we in voor snelle levering en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk onze pagina elektrische fietsen voor de servicevoorwaarden en handige rijtips.

Elke dag is het bij ons opstapdag. Laat u vrijlbijvend adviseren door het enthousiaste Profile Smeeing team.

Reparatie-afdeling

Profile Smeeing beschikt over een onlangs uitgebreide reparatieafdeling waar u uw (elektrische) voor het vakkundig laten onderhouden of repareren van uw fiets (ook als deze elders gekocht is). In korte tijd kunt u uw fiets weer in topconditie bij ons ophalen. Hiervoor staan onze vakmonteurs garant! Via ons geavanceerde computersysteem krijgt u bij elke voltooide reparatie een SMS-bericht toegestuurd met daarin informatie over de kosten. Zo weet u exact waar u aan toe bent en kunt u snel weer genieten van veel fietsplezier!

... Lees meer >