▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Roy Seine - Wijhe

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Sinds mei 2007 vindt u op langstraat 54 dé fietsspecialist van Wijhe, Roy Seine. Wat zich op deze plek aan de langstraat de afgelopen jaren heeft afgespeeld vindt u hieronder...

In maart 1968 startte de toen 21 jarige Zwollenaar Henk Bosscher zijn tweewielercentrum aan de Wijhese langstraat. Wat begon met een klein winkeltje op de hoek kreeg zijn huidige staat nadat hij de oppervlakte van het knopenwinkeltje van de dames Hazenkamp er in 1968 bij kreeg, en een interne verbouwing in 1980.

 

Bosscher Tweewielercentrum (anno 1968)                Bosscher Tweewielercentrum (anno 1985)

In april 2007 hing Henk Bosscher zoals het spreekwoord zegt 'de fiest in de wilgen' en kwam er voor Wijhe Roy Seine, dé nieuwe fietsspecialist.

Roy Seine fietsspecialist (anno 2007)

Roy sleutelde vroeger thuis al aan fietsen en had voor hij het wist al zijn eigen klanten in de straat. Op zijn vijftiende maakte hij van zijn hobby zijn beroep en ging hij als leerling-monteur aan de slag bij Marcel Meijer in Heino. Hier begon zijn carière als fietsenmaker en werden hem de kneepjes van het vak -voor zover hij deze nog niet bezat- in een razend tempo bijgebracht. Vervolgens is hij werkzaam geweest bij nog twee andere fietsenzaken om uiteindelijk bij Kruiper Fietsen in Raalte te belanden. Hier heeft Roy 4 jaar met plezier gewerkt.

Roy Seine

Het zelfstandig ondernemerschap begon toch te kriebelen en nadat hij in begin 2007 met Henk Bosscher in contact kwam kreeg zijn droom om een eigen fietsenzaak te beginnen in een razend tempo gestalte.

Roy Seine, dé fietsspecialist van Wijhe!

... Lees meer >