Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Wie zijn wij

Wie is Wie, Medewerkers Profile Romijnders

Ronald Romijnders, Eigenaar Profile de fietsspecialist:

Ronald is de trotse eigenaar van het bedrijf Profile Romijnders de fietsspecialist. Hij trad in 1996 in dienst, in het bedrijf van zijn vader, Tonie Romijnders. In 2004 nam Ronald het bedrijf over. Hij zet zich graag in voor het bedrijf en heeft er dan ook al vele uurtjes inzitten.Hij houdt zich op de hoogte van de laatste weetjes op fietsgebied. Hij is deskundig en geeft iedere klant graag een goed advies.

Rob Buijs, Medewerker werkplaats:

Rob is sinds 1979 in dienst bij het bedrijf. Rob werkt van dinsdag tot zaterdag. Hij is er al zo`n 30 jaar werkzaam en heeft alle verbouwingen en groei van het bedrijf meegemaakt. Hij is een trouwe medewerker, die zich thuis voelt in de werkplaats.

Rini van Haren, Monteur werkplaats:

Rini is sinds 2010 werkzaam bij het bedrijf. Hij werkt de dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Hij is precies en doet zijn werk met veel plezier. Ook houdt Rini het magazijn op orde. En staat met regelmatig klanten te woord.

Erika Reuvekamp, Winkelverkoop:

Erika is sinds september 2014 in dienst bij het bedrijf. Woensdag, vrijdag en zaterdag zijn haar werkdagen. In het drukke seizoen springt Erika ook de dinsdag bij! Enthousiast vertelt zij de klanten alles over fietsen, tassen, regenkleding ect. Omgang met mensen is haar zeer zeker toevertrouwd.

Ton van Kruijsbergen, Monteur werkplaats:

Ton is werkzaam sinds 1 december 2015. Hij werkt de dinsdag, woensdag en vrijdag. In het hoogseizoen is Ton er ook op de donderdag. Ton is een gedreven man, collegiaal en kundig in zijn vak. De elektrische fietsen is zijn uitdaging. Daar heeft hij inmiddels al verschillende cursussen voor gevolgd, met veel plezier en nieuwsgierigheid.

Heidi Romijnders, Mede-eigenaresse:

Heidi is de vrouw van Ronald Romijnders, zij hebben samen 3 dochters, Reza, Line en Jula. Heidi is gemiddeld 3 dagen werkzaam in de winkel, dinsdag, donderdag, vrijdagavond en de zaterdagmiddag. Je vind haar voornamelijk in de winkel. Daar staat zij klanten te woord, houdt de winkel up-to-date en is op de hoogte van de laatste snufjes. Ook neemt zij de PR/social media op zich en organiseert zij acties en evenementen.