Service en onderhoud

Met meer dan 275 vestigingen in Europa kan Profile ‘de Fietsspecialist’ u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij ons op het juiste adres.

Bij aankoop van een nieuwe fiets bij Profile Romijndersde Fietsspecialist zijn de eerste 2 onderhoudsbeurten van de fiets gratis. Wij kijken uw fiets kosteloos na. De ketting wordt gespannen, de versnelling afgestelt, banden weer op spanning ect . Wij zorgen ervoor dat uw fiets weer heerlijk soepel rijdt.

 

LET OP - LET OP

 Gratis ophaal servicepunt van Profile Romijnders in Dreumel.

Vanaf 1 maart 2013 zijn wij gestart met een gratis ophaalservice punt voor fietsen die onderhoud en/of reparatie nodig hebben. Dit ophaalservice punt is bij Autobedrijf Burgers, Nieuwstraat 16 te Dreumel.

 Hoe gaat het in z’n werk?

  • U brengt de fiets op maandag en dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur bij Autobedrijf Burgers.
  • U vult de reparatiekaart in welke daar klaar ligt
  • U zet de fiets op slot en hangt een label aan de fietssleutel.
  • Wij halen de fiets woensdagmiddag op.
  • Woensdag en Donderdag hebben wij de tijd om de fiets te maken en eventuele onderdelen te bestellen.
  • Op vrijdag wordt uw fiets weer thuis bezorgd (16.30-18.00u) of bij Autobedrijf Burgers, ophalen tussen 16.00 en 17.00 uur.      

 

Ons advies Uw fietsplezier!

 

 

 

Quality CheckMet de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Romijnders, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!