Fietsen

Assortiment

In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan fietsen van de volgende merken.

Kinderfietsen/Kinderhoek

Op de kinderafdeling is er voor elk wat wils. Naast kinderfietsen, die wij hebben staan in alle maten en hoogtes zijn er ook driewielers en autopeds te vinden. 
Ook hebben wij in onze winkel een hoekje voor de kinderen waar ze kunnen zitten om wat te spelen, zodat de ouders rustig geinformeerd kunnen worden.

Gratis bezorgservice

Gratis haal- en bezorgservice bieden wij aan in een straal van 20 km rondom Beneden Leeuwen. Uw fiets wordt kosteloos opgehaald en terugbezorgd voor een reparatie en uiteraard ook bij een aankoop van een nieuwe of gebruikte fiets. 

Werkplaats

In onze werkplaats worden de fietsen door ons zelf vakkundig rijklaar gemaakt. Natuurlijk kunt u ook terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken . Wij zorgen ervoor dat uw tweewieler er weer geheel "spik en span" bij komt te staan.
Wanneer uw fiets bij ons voor reparatie staat, is er voor u een gratis vervangende fiets beschikbaar.

Bikefitting meetsysteem

Voor een optimale afstelling beschikken wij over het Bikefitting meetsysteem. Hierbij worden diverse lichaamsmaten genomen waarmee door ons computersysteem de voor u optimale framemaat en fietsafstelling berekend wordt. 
Voor dit meten dient u wel een afspraak te maken. Bij aanschaf van een nieuwe fiets is de fietsmeting gratis. Telefoonnummer: 0487-591410KOOP BIJ DE MAN, DIE U FIETS OOK REPAREREN KAN!!