▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Romijnders - Beneden-Leeuwen

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fietsmeting
Haal- en brengservice
Leenfiets
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Op dit moment is er geen lokale actie.

Onze winkel en werkplaats

Bij onze winkel is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar
's Middags zijn wij gewoon geopend!

Over de fietsenwinkel van Beneden Leeuwen:

Wij zijn ruim 60 jaar een vertrouwd gezicht in Beneden Leeuwen en omgeving. Wij profileren ons als een fietsenwinkel voor het hele gezin. Voor de allerkleinste de kinderfiets, voor de sportieve papa of mama een ATB of racefiets en voor de oudere broer of zus een Trendy schoolfiets en natuurlijk ontbreken de elektrische fietsen ook niet in ons assortiment. Profile Romijnders heeft een grote regionale gunfactor.

Samen met onze medewerkers denken wij na over hoe wij onze klanten kunnen blijven verrassen en een echte toegevoegde waarde kunnen leveren. Blije klanten maken onze dag ook leuker!

Bovenal staan wij bekend om onze Kwaliteit, Service, Deskundigheid, Oprechtheid, Betrokkenheid, Klantgerichtheid, Persoonlijke aandacht en Vakmanschap!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde fietsenwinkel? Breng dan zeker eens een bezoek aan Profile Romijnders tweewielers. Wij staan voor u klaar om al uw vragen over een nieuwe of uw bestaande fiets te beantwoorden. Ook voor reparaties groot of klein kunt u bij ons terecht. Wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar 0487-591410 of stuur een email naar info@profileromijnders.nl

... Lees meer >