Fietsonderhoud en service

...Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

De Full-service van Profile Roel Peerenboom

Koopt u een nieuwe fiets bij Profile Roel Peerenboom, dan krijgt u daar een Full-Service klantenpas bij. Deze Full-Service pas van Profile Roel Peerenboom biedt u veel voordeel, zoals; 2 jaar garantie, korting op accessoires en 5% korting in onze werkplaats. De Full-Service pas is gratis. Vraag er gerust naar in onze winkel.

Onderhoud abonnement

Met het onderhoud abonnement van Profile Roel Peerenboom fietst u 5 jaar zonder zorgen. Voor een zéér lage maandelijkse betaling, loopt u voortaan onze werkplaats in zonder zich zorgen te maken over de onderhoudskosten. U betaald dus wel voor een eventuele reparatie. Bovendien krijgt u met een abonnement zomaar een heel jaar extra garantie op uw nieuwe fiets.

Optioneel:
 u mag kiezen voor het Full-Service onderhoud abonnement. Dan worden de meest voorkomende reparaties ook kosteloos gerepareerd. Bovendien wordt uw fiets dan jaarlijks door ons gepoetst.

Meer informatie over deze abonnementen geven wij u graag in onze winkel.

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Roel Peerenboom, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

Sluit nu online je Profile Fietsverzekering af!