Racefiets of mountainbike kopen

Wil je binnenkort een Racefiets of Mountainbike gaan kopen? Rijdt even naar Wageningen!

Bij het kopen van een Racefiets of Mountainbike komt meer kijken dan je zou denken. Zelf ben je vaak het meest bezig bent met de afmontage, de prijs en het uiterlijk. Bij Profile Roel Peerenboom vinden wij dit ook belangrijk maar vergeten we niet dat het in gebinsel gaat om fietsplezier.

Wat is belangrijk voor fietsplezier?

Wil jij met plezier op je racefiets of mountainbike fietsen, dan is het belangrijk dat hij goed staat afgesteld en dat je de goede framemaat hebt. De framemaat en de afstelling bepalen of je zonder pijntjes kilometers lang plezier hebt. 

Daarnaast is de kwaliteit van de fiets natuurlijk ook belangrijk. Daarbij gaat het er vooral om dat de kwaliteit van de fiets in verhouding staat tot jou eigen prestaties en wensen. Een te dure fiets is zonde van het geld, een te goedkope wordt beslist ergenis.

Gratis fietsmeting

Besluit je om jou racefiets of mountainbike te kopen bij Profile Roel Peerenboom, dan doen wij een fietsmeting. met deze meting brengen wij jou lichaamsverhoudingen in kaart. Door middel van een rekenprogramma waar bijna alle fietsmerken aan mee werken komen we tot de ideale framemaat en afstelling.