Elektrische fietsen

Een elektrische fiets kopen doe je niet zomaar.

Het kopen van een elektrische fiets in Wageningen is een hele uitgave. Daarom is het goed om je te laten voorlichten door iemand waar je veel vertrouwen in hebt. De ervaring van familie of bekenden is belangrijk maar besef dat zij slechts ervaring hebben met hun eigen fiets, op de manier waarop zij hem gebruiken.

Onze insteek

Wanneer je bij Profile Roel Peerenboom in Wageningen komt voor een vrijblijvend adviesgesprek gaan we eerst even rustig zitten. Kopje koffie erbij en even praten. Belangrijk voor ons is namelijk om uw wensen en ideeën te weten. Ook is het goed om u te wijzen op een aantal eigenschappen van de verschillende elektrische fietsen.

Wanneer we een goed beeld hebben van jouw wensen laten wij jou die fietsen zien die goed bij jou fiets wensen in Wageningen passen. We adviseren we je ook daar een serieuze proefrit mee te gaan maken. Tenslotte koop je een elektrische fiets om meer te gaan fietsen.

Maak een afspraak

Omdat wij graag voldoende tijd vrijmaken voor een goed advies raden wij je aan om een afspraak te maken. Vul daarvoor het contact fomulier in of bel gerust. 0317-412103