Over onze fietsenwinkel

Profile Rene is een fietsenwinkel met maar liefst 30 jaar ervaring. Begonnen in Naarden na 14 jaar verhuisd naar De Bilt waar al meer dan 60 jaar historie zit en we dit jaar ons 15 jarig bestaan vieren. Mensen die onze winkel in De Bilt kennen, weten dat Profile Rene een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen en accessoires heeft. In onze ruim opgezette fietsenwinkel kunt u op uw gemak een fiets voor uzelf of voor uw kind uitzoeken, of de laatste trends bekijken, zodat u weer helemaal klaar bent voor het nieuwe fietsseizoen. Wij van Profile Rene vinden het belangrijk dat klantvriendelijkheid en klantgerichtheid centraal staan. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. Maak kennis met Profile Rene tijdens een bezoek aan onze showroom in De Bilt en ervaar het verschil. Wanneer u vragen heeft, dan zien wij u uiteraard graag terug in onze winkel. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Het team van Profile Rene helpt u graag!

 

 

 

 

Neem een kijkje in onze fietsenwinkel

Fietsplan

Wanneer u voor uw werk een fiets koopt bij Profile Rene met het Nationale Fietsplan, dan betaalt de belastingdienst mee aan uw nieuwe fiets! Uw voordeel kan dan oplopen tot wel 52%.

Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een fietsverzekering. Bij Profile Rene willen we dat u optimaal van uw fiets kunt genieten. Ook als het even niet meezit, dan helpen wij u graag verder.

Service en onderhoud

Om veilig de weg op te kunnen en uw nieuwe fiets perfect rijklaar te maken, moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Ook daarvoor moet u bij ProfileRene zijn. Wij hebben een professioneel ingerichte werkplaats met een deskundig team. Wij hebben een groot specialismein electrische fietsen met al moderne gereedschappen en meet apparatuur. Kijk voor meer informatie op de service en onderhoud pagina.

Schaatsen

Bij ons kunt u ook terecht voor een uitgebreid assortiment schaatsen uit de collectie van Zandstra Sport, uiteraard kunt u ook terecht voor alle reparaties aan schaatsen en hebben een profesionele schaatsslijpmachine voor zowel noren als hockey en kunstschaatsen voor een goede ronding te slijpen. Kijk hier voor onze prijzen.

Vuurwerk

Profile Rene is een speciaal winkel in vuurwerk zelf een groot liefhebber en al meer dan 26 jaar verkoper met de mooi collectie van proline vuurwerk.