▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Quist - Den Haag/Scheveningen

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel. Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Profile Quist, de fietsspecialist, is een winkel in Den haag met boordevol met fietsplezier, waar service en kwaliteit absoluut bovenaan staan. Fietsen en fietsenonderdelen kun je overal kopen, zelfs via internet. Maar verstand van zaken, een goed advies en prettige service niet. Daarvoor moet je bij Profile Quist zijn. Sinds 1949 zijn wij gevestigd in het hart van Scheveningen dorp, waar wij op meer dan 600m2 u een zeer compleet assortiment fietsen, kleding, onderdelen en reparatie aanbieden.

Joop en Pim Quist zijn de twee eigenaren van Profile Quist "de fietsspecialist" in Den Haag. Michel is hun assistent. Deze drie adviseurs zijn verantwoordelijk voor verkoop / advies / service en voorlichting aan onze klanten. Maar wij doen meer, als u bij ons een fiets koopt dan krijgt uw fiets een gratis servicebeurt tussen de 3-6 maanden na aankoop. Een jaar na aanschaf heeft u recht op een grote beurt voor uw fiets van 55,- euro voor 20,- euro. U heeft ook recht op gratis haal -en breng service van uw fiets, gedurende één jaar na aankoop, zadel omruil garantie, gratis montage van accessoires bij uw fiets gekocht, gratis leenfiets, reparatie klaar terwijl u wacht en een supersnelle afhandeling van schade (diefstalschade) aan uw fiets.

De werkplaats heeft een eigen aparte ingang. Via deze ingang komt u bij de werkplaatsbalie terecht waar u wordt geholpen door onze service medewerkers.

DE SPECIALISTEN

Joop is de werkplaats manager, samen met  Jordy, Arie, en Tim draagt hij zorg voor het perfect uitvoeren van reparatie of service aan uw fiets. Leo is onze duizendpoot, doet voornamelijk het rijklaarmaken van nieuwe fietsen en alle aanpassingen die er eventueel moeten gebeuren. Afspraken worden gemaakt door Joop, Jordy, Arie, of Tim, die er ook voor zorgen dat uw reparatie of service weer op de afgesproken tijd klaar is.

DE BEDRIJFSWAGEN

Met deze bedrijfsauto halen en brengen wij uw fiets als u niet in staat bent om deze zelf te brengen of te halen. Bij nieuwe fietsen die bij ons zijn gekocht is het de eerste 2 jaar zelfs helemaal gratis!! U belt 070-355 55 62 en kiest voor optie 2 en maak een afspraak.

... Lees meer >