Fietsonderhoud en service

..Met de service van de fietsspecialist!

Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Professionele-Service Werkplaats

Voor reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt kunt u het beste naar Profile "de fietsspecialist" gaan. Wij hebben hiervoor het gereedschap en de alle ervaring in huis. De moderne uitgeruste werkplaats voldoet aan de strengenste  milieu-eisen.

Tarieven

Bij Profile Ouwerling is de werkwijze gebaseerd op vertrouwen. Daarom willen wij ook graag zo transparant mogelijk communiceren. Met dit overzicht kunt u een goed beeld krijgen van onze tarieven.  Op de reparaties die wij uitvoeren zit 3 maanden garantie, tenzij wij anders met u afspreken.

Jaarlijkse servicebeurt

Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. De jaarlijkse servicebeurt door uw Profile "de fietsspecialist" is een luxe die de fiets verdient! Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee.

Bovag - Garantie

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. U kunt natuurlijk zelf af en toe uw ketting smeren en uw remblokken bijschuren, maar bij de BOVAG tweewielerbedrijven werken deskundige en gediplomeerde fietsherstellers die uw tweewieler in echte topconditie kunnen houden. Breng uw fiets één keer per jaar voor een onderhoudsbeurt langs, dan heeft u er lang en veilig plezier van.

Werkplaatstarieven

Binnenband / Buitenband vervangen achterwiel

€ 12,95

Binnenband / Buitenband vervangen voorwiel

€ 11,95

Binnenband / Buitenband vervangen E-bike voorwiel

€ 20,95

Binnenband / Buitenband vervangen E-bike achterwiel

€ 25,95

Wiel opspaken / opspannen

€ 20,95

 

 

Ketting spannen en smeren

€ 15,00

Ketting vervangen 

€ 18,00

Ketting, achtertandwiel en crankstel vervangen

€ 45,00

 

Binnenbanden automaat. 

We zijn u graag van dienst, maar we zijn niet altijd geopend. Om toch u mobiel te houden hangt er aan de voorzijde van ons pand een binnenbanden automaat. Deze kunt u 24/7 gebruiken. De meest gangbare maten zitten in de automaat. Voor de normale prijs van € 8.00 kunt u een bandje trekken. Gepast inwerpen.


Haal-en brengservice

  

Lekke band of gewoon een onderhoudsbeurt ? Slechts een telefoontje van u verwijderd! Maak een afspraak voor onze GRATIS haal-en brengservice.(regio Lingewaard - Arnhem)

Profile Fietsverzekering

Zorgeloos in het zadel met een Profile fietsverzekering bij Profile Ouwerling, want ook als het even niet mee zit helpen we je graag verder. Bij aankoop van je fiets kun je direct een fietsverzekering afsluiten voor drie, vier of vijf jaar voor een éénmalige premie. Daarbij kan je kiezen voor een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Bij aanschaf van een verzekering, zorgen we dat je gelijk aangemeld bent... direct verzekerd de deur uit! Fijne kilometers!

Bij het afsluiten van een cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je gratis pechservice de gedurende de looptijd van de verzekering. 7 dagen per week, 24 uur per dag wordt je geholpen ongeacht de prijs van de fiets of je woonplaats.

Voor elektrische fietsen is er een speciale verzekering beschikbaar. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijg je voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.