Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Onderdelen & Accessoires

Webshop

24/7 het online gemak met de service van Profile Ouwerling. Ideaal als u niet kunt wachten, niet kon slagen bij ons in de winkel of liever niet de deur uit gaat.  Wij bieden een ruim assortiment onderdelen en accessoires. Zo heeft u de keus uit wel 249 fietstassen en bieden wij een veelzijdige collectie fietskleding. Maar ook voor een simpel fietsventieltje kunt u online bij ons terecht. U kunt kiezen voor verzending of u kunt het gratis afhalen bij ons in de winkel.

Naast onze online shop hebben wij een uitgebreid winkelassortiment waarvan hieronder enkele highlights:

Navigeren met BBB en Garmin

De opkomst van met GPS-uitgeruste smartphones en applicaties die ons voorzien van fietsgegevens of GPS routes van de beste trails is een gegeven. Na het gebruik van een aantal speciaal voor het fietsen ontwikkelde iPhone houders van verschillende fabrikanten waren we over geen enkele echt heel enthousiast. Maar met deze BBB houder wel. Je hangt ook niet zomaar een paar honderd euro dure smartphone aan je stuur ... Lees meer

 

Garmin Edge Touring fietsnavigatie: speciaal voor toerfietsers, forenzen, mountainbikers en recreatieve fietsers ontwikkeld.

  • Voordelige variant van marktleider Garmin
  • Google openstreet maps
  • Gratis Garmin Connect, goede software voor routes en trainingen
  • Voor recreatieve fietser

 

 

Pro User Diamant Beste koop

Bekijk de video voor meer informatie

Maxim Sportvoeding

Inmiddels heeft Maxim sportvoeding een uitgebreide range aan unieke producten ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen.

Nog elke dag is Maxim bezig haar assortiment te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen! 

Wij verkopen Maxim Dorstlesser, Energy Gel en Energy bars        

Voor meer informatie of persoonlijk advies graag tot ziens in winkel of klik hier.

 

 

Kleding, helmen en schoenen de basis voor een sportieve fietser

We hebben duidelijke keuzes gemaakt in onze collecties voor de sportieve fietser.

Voor schoenen hebben wij gekozen voor Spiuk een mooie Spaanse schoen van hoge kwaliteit met een uitstekende prijs. Onze basis collectie bestaat uit een 3 tal race en 2 atb/spinning schoenen. Uniek zijn de sluitingen. Ook dat je bij elk paar zowel zomer als winter zolen ontvangt. Het top model is custom fit,deze zit je als gegoten.

Met helmen bieden we een ruime keuze van het merk BBB van kinderhelm tot lichtgewicht racehelm. Zelfs enkele UCI protour teams rijden met BBB helmen. Uniek is de prijs-kwaliteit bij de BBB helmen. Ik fiets veilig, en draag een helm!

Bij kleding werken we met 3 merken AGU, BBB en Rogelli. Met deze merken hebben we een overzichtelijke collectie gecreëerd voor zowel dames als heren. Met deze merken vullen wij ook de diversen kleding accessoires in zoals, handschoenen, overschoenen, sokken, onderkleding maar ook de diversen hoofddoeken en brillen.