Nieuws

Sleutel kwijt of afgebroken ?!

Nu online sleutelservice. Klik hier voor alle sleutels van o.a. Axa, Trelock, Abus en nog veel meer fietssleutels.

Viets&Go: een unieke nieuwe service in de fietswereld

Profile Ouwerling is partner van Viets & Go. Elke fietser kan sneller een E-bike of tourfiets aanschaffen gezien de grote voordelen, optimale service en lage maandelijkse kosten. Door Viets&Go beschikt u altijd over het nieuwste materiaal en de beste service en kunt u volledig genieten van het fietsen. Een service abonnement voor de periode van 4 jaar met de mogelijkheid om na 3 jaar om te ruilen. Een gebruikersgemak voor een klein bedrag per maand. Volledige service, onbezorgd fietsen en dat alles zonder onverwachte kosten. WIJ VERKOPEN MOBILITEIT, ALTIJD ONBEZORGD FIETSEN.

Geen BKR toets, geen BKR registratie.

Een unieke nieuwe service binnen de fietsmarkt waardoor elke fietser altijd kan beschikken over het nieuwste materiaal zonder een initiële forse investering en daardoor maximaal en op een gezonde wijze kan presteren en genieten. Topkwaliteit en fietsplezier zijn nu voor iedereen bereikbaar!

(Dure) E-bikes nu voor iedereen betaalbaar.

De trend in de fietswereld het plezier van E-bikes is nu voor iedereen betaalbaar. De drempel, vaak de prijs, is voor vele fietsers te hoog om een E-bike aan te schaffen, dat wordt door het concept van Viets&Go weggenomen. Door Viets&Go zijn E-bikes nog aantrekkelijker geworden om aan te schaffen voor het woon en werkverkeer, maar ook bijvoorbeeld voor studenten en “jonge ouderen”.

 

Racefietsverzekering afsluiten / premie berekenen

Speciaal voor de racefiets liefhebber heeft Assurace samen met de KNWU een Racefietsverzekering ontwikkeld. Assurace verzekert zowel nieuwe als gebruikte racefietsen. Nieuwe racefietsen zijn 3 jaar lang verzekerd tegen nieuwwaarde. Tweedehands racefietsen zijn verzekerd voor het aankoopbedrag. Na drie jaar wordt de dagwaarde uitgekeerd bij total loss. De voordelen van onze Racefiets verzekering op een rij:

  • Geen eigen risico
  • Unieke dekking met scherpe premie
  • Diefstal uit afgesloten ruimtes is meeverzekerd
  • Beroving is verzekerd
  • Eerste drie jaar verzekerd op basis van nieuwwaarde
  • Ook gebruikte fietsen te verzekeren 

Als u uw racefiets op basis van nieuwwaarde wilt verzekeren, dan kunt u dit binnen 2 weken na aanschaf doen. Heeft u uw racefiets dit jaar gekocht, vul dan de aankoopwaarde in. Elk jaar dat u de fiets langer in bezit heeft dan dit jaar, trekt u 12% van de aankoopwaarde af. Op die manier bent u bij ons nooit oververzekerd met de Racefietsverzekering van Assurace.

Bereken de premie voor een Doorlopende Racefietsverzekering

Bereken de premie voor een Aflopende Racefietsverzekering (duur 3 jaar)

 

Bianchi Merk met historie en smaakvolle klasse.

Bianchi (S.p.A. Edoardo Bianchi, later Officine Metallurgiche Edoardo Bianchi, Velo S.p.A, Milano, 1897-1967) is een historisch Italiaans merk van motorfietsen, auto`s en fietsen. De Milanees Edoardo Bianchi startte met een fietsenwinkel in de binnenstad van Milaan in 1885. Bianchi behaalde sportieve successen, met name voor 1940, o.a. met de beroemde coureur Tazio Nuvolari. In 1885 begon het verhaal, toen de 20-jarige Edoardo Bianchi zijn eerste fiets maakte in een kleine werkplaats in Milaan. De producten waren zo goed dat na drie jaar Bianchi moest uitwijken naar een groter pand. Hij was de eerste Italiaanse fabrikant die rubberen banden gebruikte. Sedertien is Bianchi uitgegroeid tot een van de grootste namen in de fietsenbranche. Het merk heeft tegenwoordig ook submerken als Gitane en Chiorda. Bianchi maakt sinds 1997 deel uit van de Zweedse groep Grimaldi Industri AB. Bianchi is ook al geruime tijd actief in het wielrennen als sponsor en leverancier van fietsen en onderdelen. Zo behaalden onder meer de Italianen Fausto Coppi en Felice Gimondi hun grootste successen op een Bianchi-fiets. Ook recentere kampioenen als Mario Cipollini, Moreno Argentin en Marco Pantani reden op een Bianchi-fiets.De Bianchi fietsen zijn vooral bekend door de kleur "celeste", een soort zeegroen. Bron: Wikipedia

www.bimici.nl de online Bianchi lifestyle store is onderdeel van Profile Ouwerling

 

Exodus 40km fiets route

Langs de 40km fiets route komt u diverse monumenten, panelen en mooie plekken tegen die een relatie hebben met de WOII evacuatie en terugkeer. U komt onder meer tegen: Verzoeningspaneel, schuttersputten, 11 patrouillepanelen, 4 Exodusmonumenten in Huissen, Angeren en de Praets, Mitchellmonument, div WOII monumenten in Huissen, Doornenburg, Angeren en Elden. Ook diverse Luisterkeien in kader van Liberation route komt tegen in Doornenburg, Bemmel en Huissen. Ook de massagraven in Huissen en Angeren zijn in de route opgenomen. De tocht toont u diverse verwijzingen naar de grote vlucht en de strijd in de periode ’44-’45..  Lees verder

Excodus WO II fietsarrangement

 

Een fiets van de zaak !

Profile Ouwerling `de fietsplan specialist´ helpt u graag hierbij.

‘Het Nieuwe Fietsplan’

Ook na het afschaffen van de ‘Fiets van de zaak-regeling’ hebben werkgevers nog allerlei mogelijkheden om fietsen naar het werk financieel aantrekkelijk te maken.

Man in pak met bedrijfsfiets op weg naar werk

Werkgevers hebben nog steeds volop mogelijkheden om hun werknemers een ‘fiets van de zaak’ te bieden, maar benutten deze nauwelijks. Dit blijkt uit onderzoek van Natuur & Milieu.

Zo kan een werkgever een renteloze lening verstrekken en daarnaast een kilometervergoeding bieden, waarmee de lening al fietsende wordt afgelost.

Heel Holland fietst 

De werkende Nederlander is positief over de fiets als vervoersmiddel, zo blijkt uit het onderzoek: twee derde van de respondenten vindt fietsen naar het werk een ontspannende activiteit en/of een goede manier om het hoofd leeg te maken van dagelijkse zorgen. Ook voor externe werkafspraken wordt de fiets als zeer geschikt gezien: slechts twee op de tien vinden het onprofessioneel overkomen om dan op de fiets te komen. De fiets wordt ook gezien als een meer betrouwbaar vervoersmiddel dan de auto of het openbaar vervoer; bijna de helft van de ondervraagden zegt met de fiets zeker op tijd op het werk te komen, tegenover 41% met de auto en 9% met het OV.

E-bike vervangt leaseauto 

Met de opkomst van de elektrische fiets, komt de fiets ook voor langere woon-werkafstanden steeds meer in zwang. Een vijfde van de ondervraagden geeft aan met een e-bike wel afstanden van meer dan 15 km af te willen leggen naar het werk. Van de mensen die nooit met de fiets naar het werk gaat, zegt 50% dat hen de e-bike geschikt lijkt om mee naar het werk te gaan. Daarmee wordt de fiets een geduchte concurrent voor de (lease-)auto. De kosten van een elektrische fiets worden echter soms gezien als belemmering bij de aanschaf. Juist ook voor deze duurdere fietstypes biedt een fiscale regeling via de werkgever uitkomst.

Renteloze lening en belastingvrije kilometervergoeding 

De oude, veelgebruikte, ‘Nationale Fietsplan’-regeling is in 2014 afgeschaft. Toch hebben werkgevers nog steeds allerlei opties om fietsen naar het werk financieel aantrekkelijk te maken. Niet alleen via de Werkkostenregeling (WKR), maar juist ook daarnaast. Zo mag er een belastingvrije fietskilometervergoeding worden uitbetaald. Ook mogen werkgevers een renteloze lening geven voor de aanschaf van een fiets. Door de kilometervergoeding te gebruiken voor het aflossen van de lening, lost een werknemer de nieuwe fiets vaak al in binnen drie jaar af. Op HetNieuweFietsplan.nl kan met een rekentool de persoonlijke terugverdientijd worden uitgerekend.

Voorbeeld

Een werknemer woont 7 kilometer van zijn werk. Door de werkgever wordt geen vergoeding voor de reiskosten betaald. De werknemer zou een onbelaste reiskostenvergoeding kunnen krijgen van € 569,24 (214 werkdagen * 14 kilometer * € 0,19). De werknemer zoekt een fiets uit van € 700. Het bedrag van € 700 mag verrekend worden met het bedrag van de reiskostenvergoeding waar de werknemer wel recht op heeft, maar niet uitbetaald krijgt. Op het budget van de werkgever drukt nu geen € 700 maar ‘slechts’ € 130,76 (€ 700 minus € 569,24). Het bedrag van € 569,25 wordt aan de werknemer als renteloze lening versterkt, die jaarlijks wordt afgelost d.m.v. de nog niet uitbetaalde reiskostenvergoeding.

Ons sponsorbeleid

Als onderneming hebben wij naast een economische, ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze betrokkenheid bij de wereld om ons heen vindt zijn vertaling in ons sponsorbeleid.

Het sponsorbeleid van Profile Ouwerling is er op gericht particuliere initiatieven te steunen met een sociaal, maatschappelijk of medisch karakter. Daarbij gaat het om projecten die zonder onze steun niet of onvoldoende van de grond komen of kunnen worden voortgezet. Kern van ons beleid is over een langere periode te focussen op één bepaald doel. Op deze manier denken wij met onze beperkte middelen meer te kunnen bereiken.

Bij voorkeur sponsoren wij kleine, lokale initiatieven van uiteenlopende aard. Voorwaarde is dat die verband houden met of plaatsvinden in directe omgeving van de vestigingsplaats van ons bedrijf, Huissen. 

Verzoek om sponsoring 
Een verzoek om sponsoring kunt u indienen via: info@profile-ouwerling.nl t.a.v Dhr. Evers

Fietsdiefstalregister    

Wel of niet gestolen?

Om te controleren of een fiets als gestolen staat geregistreerd heeft u een combinatie van het framenummer en het merk van de fiets nodig. Een andere mogelijkheid is met behulp van het fietschipnummer, ook wel diefstalpreventiechip (dpc) of protagtor. Als de fiets als gestolen staat geregistreerd is het antwoord ja. Staat de fiets niet als gestolen geregistreerd dan is het antwoord nee. Echter, bij een negatief antwoord kan de fiets nog steeds uit diefstal afkomstig zijn. Op dit moment wordt slechts in 15% van de gevallen van fietsdiefstal aangifte gedaan bij de politie. Als er geen aangifte wordt gedaan, is uw fiets niet herkenbaar als gestolen.

Het kan ook zijn dat de aangifte nog niet is verwerkt in het fietsdiefstalregister. De politie heeft maximaal 10 dagen de tijd om te controleren of een aangifte voorzien is van de juiste gegevens zoals framenummer en/of chipnummer. Pas daarna wordt de fiets als gestolen geregistreerd.

Klik hier om te controleren of uw fiets als gestolen staat geregistreerd