▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Direct naar

Profile Olaf Selderbeek - Montfoort

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Folder

Bekijk hier onze nieuwste folders van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires.

Onze winkel en werkplaats

Even voorstellen, centraal in het pittoreske Montfoort vindt u onze rijwielspeciaalzaak.

Wij zijn een team van fietsliefhebbers, die u graag adviseren in onze showroom voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets.

Nog niet aan iets nieuws toe maar is een reparatie aan uw huidige fiets voldoende? Dan helpen wij u graag ongeacht het merk of de plaats van aanschaf.

Gediplomeerde monteurs repareren vakkundig de gewenste defecten binnen 1 dag (op afspraak en anders tenzij onderdelen besteld moeten worden).

Onderdelen en accessoires

Wij beschikken over diverse wanden met zo’n 20 meter aan fietsaccessoires en onderdelen van fietsbel tot diverse merken fietsendragers.

Wij bieden u een uitgebreide collectie stadsfietsen, sportieve stadsfietsen en kinderfietsen van louter en alleen A-merken. En speciale aandacht gaat natuurlijk uit naar de elektrisch ondersteunende fietsen voor jong en oud waarin wij gespecialiseerd zijn.

U bent van harte welkom bij Profile Olaf Selderbeek!

... Lees meer >