Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Fietsonderhoud en service

Met de service van de fietsspecialist!

SERVICEBEURTEN, DE BESTE SERVICE BIJ PROFILE ‘DE FIETSSPECIALIST’

 

Je ervaart het meteen: hier wordt met liefde voor het vak gewerkt. Die liefde voor het vak vertaalt zich niet alleen in een verrassend en gevarieerd aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires, maar ook in de expertise van onze specialisten. We garanderen je het beste advies, uitgebreide service en staan altijd voor je klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na je aankoop.

Servicebeurt
Wij adviseren je om je fiets regelmatig te laten checken. In de winter heeft uw fiets flink te leiden onder het strooizout. In het voorjaar adviseren we om je fiets nog een keer extra te laten checken zodat je veilig op pad kunt. Zo blijf je langer en comfortabel fietsen. Tevens is het van belangrijk uw fiets goed te onderhouden in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. De vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten wordt in een moderne werkplaatsuitgevoerd.

Met de service van de fietsspecialist!
Koop je bij Profile de Fietsspecialist je nieuwe fiets dan is dit altijd met deQualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd.
We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Gratis onderhoudsbeurt.
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Als de fietsspecialist zijnde sturen we je graag goed op weg, onderhoud nemen wij dan ook zeer serieus. Vandaar dat wij je bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (3 maanden) geheel gratis aanbieden die uitgevoerd wordt terwijl je er op wacht.

Servicepas
Als je bij ons een fiets koopt dan willen we dat je 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijg je gratis de Profile Servicepas met een service en onderhoud tegoed tot maar liefst 210,-  Het tegoed kan je besteden aan service en onderhoud, zoals servicebeurten om je fiets in perfecte conditie te houden. Een zadelmeting en de zadel omruil garantie. Klik op de foto voor verdere informatie.

Professionele werkplaats
Of je nu een nieuwe of een tweedehands fiets koopt. Elke fiets krijgt van ons dezelfde aandacht en service. Dat is de service van de fietsspecialist. Onze vakmensen zijn erin getraind om kleine beginnende gebreken aan jouw fiets te signaleren. Op deze manier worden dure reparaties in de toekomst voorkomen.

Mobiliteitsgarantie
Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ staat er altijd een leenfiets voor je klaar. Zo blijf je altijd mobiel. Bij eventuele storingen waarbij de fiets niet zelf gebracht kan worden kan de fiets kosteloos worden opgehaald in de regio.

Deskundig advies
Vraag advies aan de fietsspecialist. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ verkopen we geen fietsen, wij adviseren fietsen. We streven ernaar om voor iedereen de ideale fiets te selecteren. Vertel ons wat jouw wensen zijn en ga, samen met vakkundig personeel, op zoek naar het geschikte model voor jou. Wij geven je graag advies. Bij Profile ‘de Fietsspecialist’ ben je altijd welkom voor het maken van een proefrit.

Quality check gebruikte fietsen
Gebruikte fietsen worden bij ons geheel nagekeken en schoongemaakt. De fietsen worden afgeleverd met 2 maanden garantie.