Race/MTB

Op het gebied van racefietsen en mountainbikes ben je bij ons op het juiste adres.

Doordat wij zelf enthousiast fietser zijn en met onze ruime ervaring kunnen wij je als geen ander informeren over sportieve fietsen.

Wij zijn officieel dealer van Cannondale, Cube en Ridley.


Pakketvoordeel*

Profiteer van ons pakketvoordeel. Wie bij ons een racefiets of mountainbike koopt krijgt hierbij een afmontage pakket kado. afhankelijk van de prijs van de fiets wordt de fiets  afgemonteerd met extra accessoires. Dit voordeel kan oplopen tot wel 150,-  Tevens bestaat dit pakket uit een perfecte afmontage d.m.v. ons meetsysteem een eventuele  aanpassing achteraf en een gratis servicebeurt.

* extra accessoires gelden niet in combinatie met andere koritngen en inruil (in overleg)


Opruiming!

Op dit moment hebben we diverse modellen 2018 in de opruiming met fikse korting, profiteer van het voordeel en kom kijken in de winkel.

 


CANNONDALE

Cannondale racefietsen staat voor pure prestaties. Van de recordbrekende Supersix EVO en Caad 12 tot aan de comfortabele Synapse, zijn Cannondale fietsen ontworpen voor pure prestaties. Cannondale fietsen zijn de lichtste in hun klasse met een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen stijfheid en een levendig gevoel dat alleen maar met een Cannondale mogelijk is. Kijk op www.cannondale.com.

Nieuw is de Cannondale Synapse Disc. Uitgevoerd met hydraulische remschijven. Een perfect systeem voor diegenen die veel in de bergen fietsen of het hele jaar rond fietsen door weer en wind. Een Synapse is de ideale verhouding tussen race en comfort. Gemaakt voor uren comfortabel fietsen zonder het racegevoel te verliezen. Leverbaar in div. uitvoeringen vanaf  2199,-

Test fietsen

Goed, beter, best. Dat is wat Cannondale gedacht moet hebben toen ze dit wapen ontwikkelden! Ze hadden al goede scalpels, deze Scalpel is de best. Strakker dan een hardtail en stabieler dan ooit te voeren. De nieuwe Cannondale Scalpel SI heeft alles wat je van een hardtail verwacht maar dan als full-suspencion!  Harder de berg op en nog harder naar beneden.

Wil je deze fiets testen dan hebben wij een demo voor je klaar staan. ( Graag legitimatie meenemen )

Kijk ook op deze website

Nieuw is de Cannondale Synapse Disc. Uitgevoerd met hydraulische remschijven. Een perfect systeem voor diegenen die veel in de bergen fietsen of het hele jaar rond fietsen door weer en wind. Een Synapse is de ideale verhouding tussen race en comfort. Gemaakt voor uren comfortabel fietsen zonder het racegevoel te verliezen. Leverbaar in div. uitvoeringen vanaf 1999,-


CUBE

Cube is ons merk voor de sportieve fietser. Van vol geveerde mountainbike tot high-tech racefiets. Cube biedt een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Zo is er een racefiets met volledige 105 afmontage voor 1199,- en een ATB 29' met volledige XT afmontage voor 1099,-. In de collectie van Cube is jouw fiets te vinden! kijk ook op www.cube.eu


Meetsysteem

Naast allerlei technische voorwaarden die aan de fiets worden gesteld, is vooral maatvoering belangrijk. Daarbij is niet alleen de framemaat belangrijk, maar ook de juiste afstelling van stuur en zadel zijn essentieel. Een passende fiets voorkomt klachten en bepaalt in belangrijke mate het comfort en de prestaties op de fiets.

wij werken met bikefittingeen meetsysteem waarmee wij de racefiets of mountainbike op een perfecte manier kunnen afstellen,