Fietsonderdelen & Fietsaccessoires

Voor de meest uitgebreide collectie fietsaccessoires, fietskleding en kledingaccessoires ben je bij ons op het juiste adres. 

Wij zijn dealer van o.a. Craft, Agu, Pearl Izumi, BBB, Shimano, Cube en Cannondale kleding.

Kijk voor onze aanbiedingen op de pagina: LOKALE AANBIEDINGEN

4


Nieuw:  Zadelmeting van SQ Lab 

Altijd al problemen gehad met uw fietszadel? Wij hebben hier nu een antwoord op. Met behulp van het SQ Lab meetsysteem en zadels kunnen wij u het juiste zadel aanmeten. 

4


Thule fietstassen

Nieuw in ons assortiment zijn de lichtgewicht fietstassen van Thule. De ideale fietstas voor de fietsvakantieganger of voor een dagtocht. Deze tassen zijn 100% waterdicht en gemakkelijk oprolbaar. Door de opvallene kleuren zijn deze tassen ook nog eens extra veilig in het verkeer. Ook in gedekte kleuren te verkrijgen.

4


Movanext fietsendragers

Movanext is de compacte fietsendrager die snel en zonder gereedschap op de trekhaak te monteren is. Kijk op www.movanext.nl

Nieuw is de Movanext Lux.  De Lux uitvoering weegt slechts 12 kilo en is met 2 eenvoudige handelingen te plaatsen. De drager kan tot 60kg belast worden dus prima geschikt voor 2 E-Bikes.  Ook verkrijgbaar in een kantelbare uitvoering. Het gewicht wordt dan 16kg. 

Prijzen: 

Aluminium uitvoering  €399,-

Aluminium kantelbaar €449,-

4


MIO fietsnavigatie

Maak kennis met de MIO Cyclo fietsnavigatie. Heel eenvoudig te gebruiken voor iedereen die van fietsen houdt.
Met de Mio Cyclo 310 kunt u eenvoudig navigeren van punt A naar punt B of uw eigen voorkeurroutes volgen. Laat u verrassen met de ''Surprise me'' functie en ontdek nieuwe paden in uw eigen regio.
Download toerritten van het gebied waarin u wilt fietsen of deel u gereden rit met anderen. Kijk op www.mio.nl

Er is tegenwoordig al een Mio vanaf €179,95