Fiets kopen

Sterke merken

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige fietsmerken waarvan de fietsen volledig op maat en naar wens van de klant kunnen afleveren. Enkele voorbeelden zijn: Batavus,  Sparta, Cortina,  Cannondale, Jan Janssen, Multicycle en Cube.

Op de landelijke website van Profile die u via het menu bovenaan kunt bekijken staan fietsen en producten die niet altijd standaard in onze winkel aanwezig zijn! Ook de prijzen die op deze website worden gehanteerd komen niet altijd overeen met de prijzen in de winkel!

In ieder segment fietsen hebben wij een ruim aanbod. Of het nu gaat om een kinderfiets of een high-tech racefiets.

Op de landelijke website van Profile die u via het menu bovenaan kunt bekijken staan fietsen en producten die niet altijd standaard in onze winkel aanwezig zijn! Ook de prijzen die op deze website worden gehanteerd komen niet altijd overeen met de prijzen in de winkel! Iedere nieuwe fiets wordt afgeleverd met een Profile Servicepas. Met de Servicepas krijgt je nieuwe fiets een gratis servicebeurt en korting op onderhoud in de komende jaren. Voor een uitgebreide uitleg over de servicepas kijk je hier.


CORTINA FIETSEN

Van transportfiets tot lifestyle fiets, Cortina heeft voor iedereen de juiste fiets.  Kijk maar op http://www.cortinafietsen.nl.

Cortina U4 nu met gratis mand t.w.v. 44,95


JAN JANSSEN

Perfectie op maat gemaakt

Een merk voor de echte kritische consument die alleen met het allerbeste genoegen neemt en bovendien op zoek is naar een fiets die naadloos aansluit bij zijn eigen identiteit en gebruiksbehoefte. Speciaal voor deze markt is het Jan Janssen Personal optiions concept ontwikkeld. Een goed doordacht systeem waarbij de consument zelf bepaalt hoe zijn fiets er uitziet. Kortom maatwerk tot in de kleinste details of zoals ze bij Jan Janssen zeggen...Perfectie op maat gemaakt. Kijk voor de mogelijkheden op www.janjanssen.nl

Jan Janssen Rohnin

De oplossing voor de echte fietsjunk die 10.000km per jaar of meer rijdt en altijd moet kunnen vertrouwen op zijn fiets van pool tot evenaar. Extreem weinig onderhoud door de hydraulische remmen, de Rohloff 14-speed versnellingsnaaf  en getande riem aandrijving.  2995,-


CUBE

Cube is ons merk voor de sportieve fietser. Van vol geveerde mountainbike tot high-tech racefiets, in de collectie van Cube is jouw fiets te vinden. http://www.cube.eu/cube-bikes/


CANNONDALE

Onderscheid je met deze stoer fiets van Cannondale. Sportief en licht voor kilometers fietsplezier. Cannondale staat voor pure kwaliteit en sportief rijgedrag.


MULTICYCLE

Er is geen fiets die zo licht fietst als een MC. Fantastisch fietsen noemen we dat in Ulft en dat begint bij een fiets waarin alleen de allerbeste materialen zijn verwerkt. Daarnaast zijn MC's heel licht in gewicht en zien ze er fantastisch uit. Onze stijlvol en tijdloos ogende fietsen bezorgen u zorgeloos en comfortabel fietsplezier.