Elektrische fietsen

Het grootste aanbod elektrische fietsen vindt u bij ons. Bij Profile Nan koopt u een fiets met zekerheid. Iedere fiets wordt met de grootste zorg afgeleverd. Onze personeelsleden worden refgelmatig bijgeschoold om de ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen bij te houden. Bij een eventuele storing kunnen wij dan ook snel handelen. De fietsen worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie waardoor een eventueel probleem zonder discussie wordt opgelost. Bij de fiets krijgt u de Profile servicepas die recht geeft op een gratis servicebeurt en kortingen op onderhoud t.w.v. 200,-  dit om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij kunnen de fiets geheel naar wens van de klant aanpassen, heeft u speciale wensen wat betreft zadel, het stuur of wat anders,  dan passen wij dit meeestal kosteloos aan. Mocht uw fiets een storing hebben dan wordt hij altijd kosteloos bij u thuis opgehaald.

De zoektocht naar de juiste fiets in het enorme aanbod is best lastig Alle extra informatie die u hoort en leest maken het niet eenvoudiger.. Wij zijn ons hiervan bewust en leggen u duidelijk en op een ontspannen manier uit wat de verschillen zijn tussen alle modellen en systemen. Bij ons staat de klant voorop, wij nemen dan ook alle tijd voor u. Van alle modellen hebben wij een demo fiets staan zodat er altijd de mogelijkheid is om een proefrit te maken.

Wij zijn dealer van Sparta, Batavus, Cube  en excl. dealer van Cannondale, Multicycle Votani, Cortina en Dutch-ID


EEN FIETS HUREN/LEASEN ?

Bent u op zoek naar een elektrische fiets maar u bent niet in de gelegenheid om het bedrag in een keer te betalen of wilt u gewoon het gemak van één bedrag per maand voor een compleet pakket, dan is huurgemak misschien iets voor u.

Je rijdt al een elektrische fiets vanaf 54,- per maand!

Wat is er bij de huurprijs inbegrepen?

* Periode van 3 jaar onbezorgd fietsen

* Een fiets naar keuze uit ons ruime aanbod

* 5 servicebeurten ( ieder half jaar een beurt)

* Pechhulpservice in heel Europa

* Wereldwijde schade en diefstalverzekering

* Verhaalrechtsbijstand

* Ongevallen opzittendenverzekering

Voor meer informatie kijk eens op Huurgemak.nl


GEBRUIKTE E-BIKES

Op dit moment hebben wij vele gebruikte elektrsche fietsen op voorraad!  Deze fietsen zijn geheel nagekeken en gepoetst en worden geleverd met 3 maanden garantie. Wij geven de mogelijkheid bij elektrische fietsen om deze tegen een gereduceerde prijs te voorzien van een nieuwe accu. De accu heeft dan een garantieperiode van 2 jaar. Op deze manier heeft u een voordelige fiets waar nog jaren met plezier op gefietst kan worden.


CUBE E-BIKES

Sportieve E-Bikes met een prima prijs-kwaliteit verhouding dat zijn de E-bikes van Cube. Alle modellen zijn uitgevoerd met de Bosh middenmotor en verkrijgbaar met 400w of 500w accu.


MULTICYCLE

Wij zijn exclusief dealer van Multicycle. Dit merk staat garant voor exclusieve fietsen in het luxe segment. Multicycle onderschijdt zich door een prachtige afwerking en afmontage, de fietsen hebben een laag gewicht en een prima rijgedrag ook zonder ondersteuning. Ieder model is te verkrijgen met een voor, midden of achtermotor. Kijk eens op www.multicycle.nl


CANNONDALE E-BIKES.

Dankzij de speciale bouw van het frame en het gebruik van de Bosch middenmotor is een Cannondale E-Bike een zeer stabiele fiets met perfecte rij-eigenschappen. Alle kabels lopen door het frame, wat de fiets een strakke uitstraling geeft. De fiets is uitgevoerd met schijfremmen. De Bosch motor werkt zeer krachtig en versnellen gaat probleemloos. 


DUTCH-ID E-BIKES.

Dutch ID E-Bikes worden in Nederland ontworpen, getest en met de hand gebouwd door ons team van vakmensen. Dutch ID staat garant voor heerlijk fietsende E-Bikes met een perfecte afstemming tussen frame, elektrische aandrijving en afmontage. In vele onafhankelijke testen wordt Dutch ID geroemd om de goede rijervaring, grote actieradius en de hoge kwaliteit. Technische innovaties en onze passie om topproducten te leveren maken dat u dagelijks kunt genieten van uw Dutch ID E-Bike! (Link naar de Dutch-Di fietsen op de Profile Site )