Beste klant,

Dagelijks worden we geconfronteerd met het Corona virus, zo ook wij als winkel. Wij hebben onder onze personeelsleden ook mensen die onder de kwetsbare doelgroep vallen. Om die reden zit er één collega thuis, en twee die uit een risicovol gebied komen zitten uitvoorzorg ook thuis.
Dit maakt dat wij niet voltallig zijn.

Voor ons team staat voorop dat wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, en dit verwachten wij ook van u als klant.

Om onszelf, ons team en u te beschermen nemen wij de volgende maatregelen:

Wij delen ons team in twee groepen op, waarbij wij werken in een ochtendploeg, die werkt vanaf 7:00 tot 13:00 en een middagploeg die werkt van 13:00 tot 19:00. Beide ploegen hebben minder bezetting, maar zo spreiden we het risico voor ons allen.

• De openingstijden blijven ongewijzigd maar koopavond zijn wij gesloten.

Helaas kan het voorkomen dat u langer moet wachten als wat u bij ons gewend bent.

• Houdt gepaste afstand met ons, maar ook met andere klanten, dit betekent slechts 1 klant per toonbank/balie en geef de klant de ruimte.

• Als er meer klanten tegelijk in de winkel zijn dan we kunnen helpen, zullen we graag willen dat u zich verspreid in de winkel of buiten wacht.

• Onderhoudsbeurten die niet direct noodzakelijk zijn worden ruim vooruit gepland.

• Nieuwe fietsen worden op afspraak uitgeleverd.

• Bedenk hoe belangrijk het is om te komen. Als iets niet direct noodzakelijk is kan dit ook op een ander tijdstip of andere manier.


Helaas zijn deze maatregelen minder klantvriendelijk als u van ons gewend bent. Maar door met z’n allen er om te denken voorkomen wij een snelle verspreiding van dit virus en kunnen wij voor u klaar blijven staan.

Dank voor uw medewerking,

Pieter, Menno en team