Profile Nan - Grootebroek

Onze fietsmerken

Onze service

Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Servicepakketten
Onderhoudspakketten
Betalen in termijnen

Lokale aanbiedingen

Vrijdag 29 maart organiseren wij een heus WIELERCAFÉ met oud profrenners Kenny van Hummel en Maarten den Bakker als sprekers. Op onze bovenverdieping wordt een echt café ingericht en in de showroom worden de nieuwste modellen van onze merken gepresenteerd uiteraard met een aantal " dikke fietsen''. De insteek is om er een gezellige avond van te maken onder het genot van een borrel, lekker teuten over fietsen.

Er zijn maximaal 45 plaatsen, entree is €10,- in de voorverkoop en graag persoonlijk afhalen in de winkel.

Onze winkel en werkplaats

Wij zijn verkozen tot een van de beste 50 fietsenzaken van Nederland

Ieder jaar wordt door het vakblad Fietsmarkt een lijst samengesteld van de 50 beste fietsenzaken in Nederland op basis van inzendingen van leveranciers, fabrikanten, importeurs en andere mensen uit de fietsbranche. Wil je de verkiezing bekijken ga dan naar www.fietsmarkt.com

Op deze website vindt u meer informatie over ons en onze werkwijze. Via het menu aan de bovenzijde navigeert u door de website van Profile Nederland. De collectie in deze webshop is slechte een klein deel van wat wij in onze winkel heben staan. Kom eens langs en ontdek een wereld aan fietsplezier.

Wij werken met hoogwaardige fietsmerken die wij volledig op maat en naar wens van de klant kunnen afleveren. Daarnaast bieden wij een uitgebreide keuze in accessoires, fietskleding en fietsschoenen.

De fietscollectie en prijzen in de webshop van Profile komt niet overeen met wat wij verkopen. Dit is slechts een klein overzicht van onze volledige collectie!

;

... Lees meer >