Profile Mekkes & van Gerwen

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Op dit moment zijn er geen lokale aanbiedingen.

Onze winkel en werkplaats

Afgelopen jaar kregen wij een aanbod dat we niet aan ons voorbij konden laten gaan; het overnemen van filiaal Hoogstraat van de Rijwielcentrale om hier onze eigen onderneming te starten. Wij (Martin Mekkes & Stefan van Gerwen) hebben deze kans met beide handen aangepakt en kunnen nu met trots zeggen dat wij op 19 november 2019 onze eigen Profile winkel op deze locatie gaan openen.

“Hoe zit het met mijn service en garantie” horen wij je vragen. Nou, dat is simpel. Wij zullen alle lopende service en garantiezaken van de Rijwielcentrale Hoogstraat overnemen. Uiteraard kun je ook terecht bij de Rijwielcentrale op de Kruisstraat (dat overigens gewoon blijft bestaan). Maar dit hoeft dus niet. Ook als je fiets verzekerd is bij de Rijwielcentrale en hij is gestolen, kun je bij ons een nieuwe fiets uitzoeken. Verder blijven dezelfde gezichten werkzaam en kun je nog steeds genieten van uitstekende service.

Nieuw bij ons is de Quickservice. Bij deze balie kun je terecht met kleine fiets reparaties. Denk hierbij aan lekke banden, het vervangen van verlichten of het spannen van je ketting. Onder het genot van een goed kop koffie kun je wachten op je reparatie en ben je binnen no-time weer onderweg met je gerepareerde fiets.

In het aanbod van fietsen gaat ook het een en ander veranderen maar om niet te veel weg te geven willen je graag uitnodigen in onze winkel! Kom gerust langs en onze adviseurs helpen je graag op weg.

Tot ziens in onze winkel!

Martin Mekkes & Stefan van Gerwen

... Lees meer >