▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Mekkes & van Gerwen

Onze fietsmerken

25355 17373 25335

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Onderhoudspakketten
Servicepakketten

Lokale aanbiedingen

Onze winkel en werkplaats

Afgelopen jaar kregen wij, Martin Mekkes en Stefan Van Gerwen, een aanbod dat we niet aan ons voorbij konden laten gaan; het overnemen van een filiaal van de Rijwielcentrale (Hoogstraat) om hier onze eigen onderneming te starten. Deze kans hebben wij met beide handen aangepakt! We kunnen nu met trots zeggen dat wij op 19 november 2019 onze eigen Profile winkel hebben geopend: Profile Mekkes & Van Gerwen.

“Hoe zit het met mijn service en garantie” horen wij je vragen. Nou, dat is simpel. Profile Mekkes & Van Gerwen zal alle lopende service- en garantiezaken van de Rijwielcentrale Hoogstraat overnemen. Uiteraard kun je ook terecht bij de Rijwielcentrale op de Kruisstraat (dat overigens gewoon blijft bestaan). Maar dit hoeft dus niet. Ook als je fiets verzekerd is bij de Rijwielcentrale en hij is gestolen, kun je bij ons een nieuwe fiets uitzoeken. Verder blijven dezelfde gezichten werkzaam en kun je nog steeds genieten van uitstekende service.

Nieuw bij Profile Mekkes & Van Gerwen is de Quickservice. Bij deze balie kun je terecht met kleine fiets reparaties. Denk hierbij aan lekke banden, het vervangen van verlichten of het spannen van je ketting. Onder het genot van een goed kop koffie kun je wachten op je reparatie en ben je binnen no-time weer onderweg met je gerepareerde fiets.

In het aanbod van fietsen gaat ook het een en ander veranderen maar om niet te veel weg te geven willen je graag uitnodigen in onze winkel in Eindhoven! Kom gerust langs en onze adviseurs helpen je graag op weg.

Graag tot ziens in onze winkel!

Martin Mekkes & Stefan van Gerwen

... Lees meer >