Profile Markelo - Markelo

Onze fietsmerken

19032 17529

Onze service

Fietsverzekering
Fietsreparatie
Leenfiets
Fiets inruilen
Servicepakketten
Zadelmeting
Fietsverhuur
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Betalen in termijnen

Lokale aanbiedingen

Naast onze folderaanbiedingen hebben wij ook regelmatig aanbiedingen in onze winkel: Laat uw fiets op tijd winterklaar maken! Actieprijs: €29.95, exclusief onderdelen.

Kom gerust langs om eens een kijkje te nemen of natuurlijk voor een gratis proefrit.

Onze winkel en werkplaats

Fietsenwinkel Profile Markelo heeft een uitgebreide collectie fietsen. Comfortabele e-bikes, gave transportfietsen, maar ook stoere en veilige fietsen voor de allerkleinsten! Er zit vast iets voor je bij. Vergeet niet een proefrit te maken, want de fiets moet 100% bij je passen en voldoen aan al jouw verwachtingen. Mocht je fiets toe zijn aan een onderhoudsbeurt of een kleine reparatie dan staan we voor je klaar. Onze fietsenwinkel is uitgerust met een vakkundige reparatie- en onderhoudsservice.

Profile Markelo, gevestigd in het centrum van Markelo, is al 8 jaar dè fietsenwinkel van Markelo. Marcel Driezes staat daar voor je klaar om je te helpen. Met het uitzoeken van een fiets, een reparatie of een mooie accessoire om je fiets mee compleet te maken. De fietsenwinkel is modern en overzichtelijk. Zodra je binnenkomt weet je direct waar je zijn moet. De winkel is namelijk ingedeeld in verschillende fietsgroepen die met een eigen kleur worden aangegeven: stad, recreatief, sport, E-bike en jeugd.

... Lees meer >