▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Zijwielen voor volwassenen

Niet zeker op de fiets. Of last van evenwicht stoornissen. Neem zijwielen op uw fiets voor volwassenen voor een betere stabiliteit.

Montage

De zijwielen zijn een praktische en eenvoudige oplossing voor langer fietsplezier. Ze passen op praktisch iedere fiets. De oplossing om voor een lage prijs langdurig mobiel te blijven.

Onderdelen tekening. Zijwielen voor 24 en 26 inch fietsen. Ook voor volwassen fietsen
Onderdelentekening

Zelf monteren of door Profile Marc Ermens.


Zijwielen voor volwassenen:

Minder stevig op de fiets maar wilt u wel mobiel blijven. Dan is de zijwielenset  mogelijk de oplossing. De set zijwielen is op praktisch iedere fiets te monteren en geeft extra stabiliteit wanneer dat nodig is.

Betaalbare oplossing:

Er wordt aan alle kanten bezuinigd op de WMO en men moet steeds meer zelf gaan betalen. De vraag naar zijwielen wordt daarmee groter.

Prijs:

Prijs vanaf € 399,- is exclusief montage. De montage is gemiddeld in 1 tot 2 uur te realiseren afhankelijk of de achtervork eenvoudig toegankelijk is. Wanneer dit niet het geval is, dan moet de bevestiging door de kettingkast gemaakt worden, wat iets meer tijd in beslag kan nemen. Er worden verschillende bevestigingsbeugels meegeleverd zodat er bijna altijd wel een oplossing mogelijk is.

Breedte:
De totale breedte van de fiets met zijwielen is ca 82 tot 84 cm afhankelijk van de fiets waar ze aan gemonteerd worden. 

Maat fiets:
De set zijwielen past op bijna alle 26 en 28 inch fietsen waar een normale achtervork in zit. bij 24 inch fietsen is schuin zetten van de set soms voldoende. 


Wennen aan de zijwielen op uw fiets

Het fietsen met zijwielen lijkt eenvoudig maar het is wel wennen. Probeer daarom in een rustige omgeving de zijwielen uit door op te stappen , stil te staan en achtjes te draaien voor u aan het verkeer deelneemt.

Testfiets met zijwielen voor volwassenen

Twijfelt u? Wij hebben een testfiets staan met zijwielen voor volwassenen.


Voor meer informatie kunt u mail naar info@ProfileMarcErmens.nl of tel: 0485-381330. U kunt ons ook bezoeken op adres:

Marc Ermens

Vloetweg 4a

5841AT Oploo

www.ProfileMarcErmens.nl