Zadelpijn

Zadelpijn hoeft niet meer. Een zadel moet passen als een schoen daarom werkt Marc Ermens fietsen samen met SQ lab om zadelpijn te voorkomen. Wij meten het zadel aan waarmee u probleemloos kunt fietsen.

Niet goed geld terug!

Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van de fiets voor de ideale zithouding. In combinatie met het SQ lab zadel beleeft u vele plezierige km's. De fietsmeting is zelfs gratis bij aankoop van een fiets.

Laat u bij Profile Marc Ermens d.m.v. de Popometer opmeten tegen zadelpijn.

Hoe gaat het aanmeten van het zadel in zijn werk?

U gaat voor de zadelmeting op het Popometer board zitten. Maak een holle rug en maak extra druk door "op uw tenen te staand" zodat de zitbotjes goed in het meetboard gedrukt worden. Grijp met uw handen onder de stoel en wiebel naar voren en achteren en een beetje naar links en rechts. Sta op en controleer of de zitbotjes goed afgedrukt zijn. De zadelbreedte wordt door Profile Marc Ermens in een speciale software ingevoerd en zal u een aantal vragen stellen die invloed hebben op de keuze van het juiste zadel, bijv. fietstype en zithouding (vanwege bekkenstelling).

Alle SQlab zadelmodellen zijn beschikbaar in tot max. 4 breedtematen. Zo kunnen we u garanderen dat uw zitbotjes optimaal op de juiste plek van het zadel gepositioneerd worden. Alleen op deze manier kan het gevoelige kruis, bij zowel mannen als vrouwen, ontzien worden en wordt de druk over de gehele breedte van het zadel comfortabel verdeeld.