Laat u ontzorgen en uw fiets een lekker verwennen in onze werkplaats zodat u alleen maar van uw fietsrit hoeft te genieten.

  • Onze monteurs zijn gekwalificeerde medewerkers.
  • Zij worden regelmatig bijgeschoold.
  • Op reparaties altijd Bovag garantie.
  • Vandaag gebracht morgen klaar.
  • Leenfiets bij reparatie
  • Sms en email als uw fiets klaar staat.

Biowasser

Bij Profile Marc Ermens word een biologische fiets wasser gebruikt in de werkplaats. Met deze mobiele wasplaats kunnen we uw hele fiets reinigen inclusief alle draaiende vettige delen zoals uw ketting en tandwielen. Hiermee maken wij uw fiets schoon op een biologisch verantwoorde manier. Zelfs de olie resten worden bacteriologisch afgebroken.De bacterien in de bio wasser zorgen er voor dat er geen vet en olie in het reinigingsmiddel achterblijft.

Motorrevisie elektrische fiets

Ook gecompliceerde reparaties gaan we niet uit de weg. Hieronder een voorbeeld van een vastgelopen motor van een elektrische fiets. Na schoonmaak en roestverwijdering is de motor van voorzien van een kunststof laag. Ook kunnen wij de motordeksels van ion systemen repareren en in sommige gevallen versleten lagers vervangen van de motoren.

Accu's testen elektrische fiets

Met accu's gaan we ook verder. We kunnen accu's en laders testen op ons teststation.We kunnen hiermee de capaciteit bepalen en daarmee aan geven hoe de conditie 

van de accu is. Mocht uw accu defect zijn dan kunnen we voor een nieuwe accu zorgen. Een enkele keer volstaat het met een reparatie aan de accu van uw elektrische fiets. Vaak kunnen we ook het binnenwerk vervangen en het oude huis behouden zodat u goedkoper uit bent.

Ook het vervangen van loodaccu's door Li-ion accu's met meer capaciteit behoort tot de mogelijkheden.

Accutester

Met onze accutester kunnen we de capaciteit meten van accu,s voor elektrische fietsen.Hieronder ziet u een grafiek van een accu test die nog prima in orde is.

Milieubewust

Bij Profile Marc Ermens word al het afval gescheiden. Vanzelfsprekend word het papier , metaal en plastic gescheiden om zo min mogelijk af hoeven te voeren. Ook de afval olieen , vetten , chemicalien en accu's worden verantwoord afgevoerd.

Speciale opdrachten

Zoals u op onderstaande foto's ziet gaan we veel uitdagingen aan. Zoals de revisie van wielen voor een paardenkar.


Leenfiets

Het is niet mogelijk om op reparaties te wachten i.v.m. de strakke planning van de werkplaats. U kunt wel altijd een leenfiets meenemen.