▸ Winkelen op afspraak ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Fabrikant van aangepaste fietsen.

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. 

De populairste fietsen zijn: Easy Rider of Fun2Go. Deze twee fietsen zijn binnenkort ook te huur.

 

Fun2Go: Easy Rider:

                              

Tevens verkrijgbaar via Van Raam

Driewielfietsen        

Personen die niet meer op een gewone tweewieler kunnen fietsen zoeken naar een goed en veilig alternatief.

Rolstoelfietsen

De rolstoelfietsen van van Raam worden ingezet om iemand die een rolstoel heeft ook per fiets te kunnen vervoeren.

Tandem

De tandems van Van Raam worden gebruikt om samen te kunnen genieten van het fietsen.

Duofietsen

De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitpositie naast elkaar.

Loophulp

Lage instapfietsen

Scootmobiel fiets

Transportfiets

De loophulp is geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen of problemen krijgen met lang staan. Personen die moeite hebben met op- en afstappen en met een ergonomische fietshouding willen fietsen. De Easy Go is een zeer wendbare compacte elektrische driewieler die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Onze transportfietsen zijn voor kinderen of volwassenen die niet zelfstandig aan het verkeer kunnen of willen deelnemen.


Op maat gemaakte fietsen

Veelal hebben de gebruikers moeite om het evenwicht te bewaren tijdens het fietsen op een tweewieler. Met de vele opties die er zijn en met eventueel maatwerk maken wij  aangepaste fietsen voor iedereen die niet op een standaard tweewieler kan fietsen. Door alle aanpassingen en opties die er mogelijk zijn is bijna elke Van Raam fiets uniek. Alle Van Raam fietsen (met uitzondering van de Husky en loophulp) zijn ook als elektrische fiets, dus met motor/trapondersteuning verkrijgbaar.


Producten van Raam


Van Raam maakt driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, driewieltandem, duofietsen, zitfietsen, ligfietsen en lage instap fietsen. Al deze modellen met uitzondering van de Husky kinderdriewielfiets en city loophulp zijn ook als elektrische fiets leverbaar. De fietsen worden op klein, middel, groot en eventueel zeer groot formaat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor kinderen, volwassenen en mensen met een klein tot zeer groot postuur. Een aantal modellen van Van Raam wordt veelal als fiets voor gehandicapten gebruikt. Er wordt door veel mensen gesproken over een Raam fiets, daarmee bedoelen zij dan een fiets van Van Raam.


Sociaal en sportief

De gebruiker blijft zelf sportief in de buitenlucht in beweging, is onafhankelijk en kan hierdoor uit een sociaal isolement blijven. Met de tandem, duofiets of side by side fiets kunnen ook mensen die niet meer geheel zelfstandig kunnen fietsen toch nog op een sociale manier ontspanning zoeken en sportief bezig zijn. 
Met de milieuvriendelijk geproduceerde en modern vormgegeven fietsen van Van Raam kan de gebruiker gemakkelijk tot dicht bij de eindbestemming komen.


Fietsen is gezond

Dat fietsen gezond is wisten we al langer. Maar waarom is dat zo? Fietsen is uitstekend voor lichaam én geest. Het is goed voor de spieren en longen en helpt tegen lichamelijke ongemakken en gebreken. Omdat fietsen een laagdrempelige manier van bewegen is, is het geschikt voor de meeste mensen.


Voor meer informatie over Van Raam fietsen kunt u mailen naar info@ProfileMarcErmens.nl of tel: 0485-381330. U kunt ons ook bezoeken op adres:


Marc Ermens
Vloetweg 4a
5841AT Oploo
www.ProfileMarcErmens.nl