Uw eigen fiets elektrisch

Uw eigen fiets elektrisch maken is geen probleem met de FMH ombouwset.

De specificaties van de Elektrische FMH ombouwset

» Borstelloze Voorwielminimotor 250 Watt, 36 volt compleet met ingespaakt 28" 700c wiel.

» Li-PO Panasonic accu 36 Volt 11Ah
» Acculader 2ah
» Bagagedrager
» Pedelec-sensor
» Traparmtrekker
» Ledverlichtingset op batterijen
» 5-standen led-display met 6km/uur knop
» Kabelwokkel en Tie-rips
» Controle-unit 36 Volt geintregreerd in bagagedrager
» Nederlandse handleiding inclusief foto ondersteuning
» totale gewicht ombouwset 9,4 kg.En netto gewichtstoename fiets 7,2 KG

» Motorrem en hendels (optioneel)
» Gashendel (optioneel)

» 1 jaar volledige garantie op de complete FMH ombouwset elektrische fiets

Kortom, deze ombouwset bevat alle benodigde onderdelen om je eigen fiets of driewieler om te bouwen naar een elektrische fiets! Echter voor een veel lagere prijs!

Accu

Accu FMH ombouwsysteem
Onze ombouwset elektrische fiets maakt gebruik van de 36 Volt, 11 Ah Panasonic Li-Po batterij.

De meeste elektrische fietsen hebben een een Li-ion-accu. De nieuwste accutechnologie heet LiPo. Voordelen van Li-ion-accu's zijn hogere vermogensopname en lichter gewicht dan oudere types accu's, en volledig ontladen is mogelijk; de nadelen zijn de hogere prijs en een maximale oplaadbaarheid van 300 tot 750 keer, met een levensduur van ongeveer drie jaar. Een LiPo-accu heeft een levensduur van meer dan 5 jaar en is zeer sterk. Onze Panasonic batterij is van bijzondere kwaliteit en heeft de capaciteit om hem 1500 maal te herladen.

Motor

FMH ombouwset elektrische fiets maakt gebruik van eigen onder licentie gebouwde FMH motoren, dit zijn borstelloze 250 watt, zeer krachtige en toch stille minimotoren die nog maar nauwelijks groter zijn dan een voorwieldynamo.

De standaard motor is geschikt als u een fiets heeft met V-brakes, Cantilever-rem of Schijfrem.

De rollerbrake motor is uiteraard geschikt voor nagenoeg ieder type rollerbrake-rem. Deze motor is 16mm smaller en voorzien van een krans waarop je eenvoudig je eigen rollerbrake op onze motor monteert en het geheel in je voorvork plaatst. Ook als je een trommelrem hebt in je bestaande wiel kun je deze motor gebruiken, let er dan wel op dat je een rollerbrake mee besteld: de trommelrem zit namelijk in je as verwerkt en kan daar niet worden afgehaald.

De motoren geven geen weerstand wanneer deze niet zijn ingeschakeld, dus uw fiets fietst net zo licht als voorheen.

Ombouwservice

Wij bouwen uw fiets driewieler of tandem om naar een elektrische fiets. Bent u overtuigd van de ombouwset, maar ziet u op tegen het ombouwen? Dan bieden wij u onze ombouwservice! Wij monteren de set voor u. Als de fiets een week later klaar is krijgt u een berichtje en kunt u de fiets weer ophalen.

Wilt u meer informatie? Bel ons of stuur een bericht.

Vanzelfsprekend zijn het niet alleen fietsen die we elektrisch ondersteund kunnen maken. Bij ieder voertuig wat een voorwiel met spaken heeft moet het mogelijk zijn om het om te bouwen tot een elektrisch voertuig.

U moet oa denken aan:

-tandem
-duofiets
-driewieler

Voor meer informatie, prijzen en bestellen

Garantie

U heeft 1 jaar garantie op de ombouwset. accu , motor en op de losse onderdelen.

Uitgesloten van Garantie:

Onderdelen die onderhevig zijn aan normale slijtage, zoals handvatten,connectors. Garantie vervalt tevens als de schade is veroorzaakt door misbruik, schade of ongevallen en bij iedere poging om de losse onderdelen op te maken of uit elkaar te halen.

Kan de motor oververhit raken?

Ja, op zeer steile hellingen kan de motor oververhit raken, maar een ingebouwde sensor zorgt er dan voor dat het elektrisch systeem automatisch wordt afgesloten, voordat er schade kan optreden.

garantie vervalt bij

De garantie vervalt wanneer de onderdelen voor andere doeleinden of functies gebruikt worden dan waarvoor ze zijn vervaardigd. Ook bij het openmaken en/of veranderen van functies of onderdelen vervalt de garantie, zo ook bij het verkeerd monteren en/of laten vallen van onderdelen. Profile Marc Ermens en FMH zijn niet aansprakelijk voor het slecht of verkeerd monteren van de set op de fiets of ander vervoermiddel.