Beste klant,

Om u toch van fietsplezier te kunnen voorzien werkt het team van Profile Marc Ermens volgens de richtlijnen van het RIVM. En wij verwachten dit ook van u.
In de winkel geldt de strikte regel om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Onze winkel is ruim genoeg om personen te spreiden. We verzoeken U om bij een bezoek goed te kijken of het past of dat U beter even in een ander deel van de winkel of buiten kunt wachten om geholpen te worden.

Wij bieden vanaf nu VIP Shopping aan. Veilig in onze winkel een keuze kunnen maken voor je nieuwe fiets tijdens deze corona crisis. Maak nu een afspraak per telefoon (0485-381330) of per mail (info@profilemarcermens.nl).

De voordelen voor U bij Vip Shopping?
– Wij reserveren tijdsblok van max.1,5 uur om u te voorzien van goed aankoopadvies.
– Veilige winkelomgeving, gering aantal personen in onze ruime winkel.
– Koffie staat natuurlijk klaar.

 

Reparatie:

Als u niet te lang in de winkel wilt zijn kunt u de reparatie telefonisch of per mail doorgeven en de fiets brengen. We hebben buiten een bel zodat we de fiets buiten aan kunnen nemen en u niet binnen hoeft te komen.
Reparaties en aankopen kunnen thuis betaald worden via de link die u meegestuurd krijgt in de mail en sms. In de winkel kan contactloos betaald worden (pinautomaat staat 1,5 meter van de kassa weg). 

Tot ziens bij Profile Marc Ermens.