Beste klant,

Om u toch van fietsplezier te kunnen voorzien werkt het team van Profile Marc Ermens volgens de richtlijnen van het RIVM. En verwachten we dit ook van u.
Komende weken zal het personeel in de winkel en werkplaats op afspraak door blijven werken.
In de winkel geldt de strikte regel om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Onze winkel is ruim genoeg om personen te spreiden. We verzoeken U om bij een bezoek goed te kijken of het past of dat U beter even in een ander deel van de winkel of buiten kunt wachten om geholpen te worden.

Wij bieden vanaf nu VIP Shopping aan. Veilig in onze winkel een keuze kunnen maken voor je nieuwe fiets tijdens deze corona crisis. Maak nu een afspraak per telefoon (0485-381330) of per mail (info@profilemarcermens.nl).

De voordelen voor U bij Vip Shopping?
– Wij reserveren tijdsblok van max.1,5 uur om u te voorzien van goed aankoopadvies.
– Veilige winkelomgeving, gering aantal personen in onze ruime winkel.
– Koffie staat natuurlijk klaar.

Als U niet of zo kort mogelijk in de winkel wil zijn kunt u uw reparatie online plannen op onze website www.ProfileMarcErmens.nl zodat er minder contactmomenten zijn. Als u het bij ons bekende mailadres invult kunt u meteen de goede fiets selecteren die bij ons geregistreerd staat. U vult in wat u gedaan wilt hebben en is het voor ons niet helemaal duidelijk dan nemen we contact op. Wilt u er wel voor zorgen dat de fiets er ook is op de opgegeven dag.

U kunt ook telefonisch of per mail de reparatie doorgeven en de fiets brengen. We hebben vanaf donderdag 26 maart een bel buiten zodat we de fiets buiten aan kunnen nemen en u niet binnen hoeft te komen.

Reparaties en aankopen kunnen thuis betaald worden via de link die u meegestuurd krijgt in de mail en sms. In de winkel kan contactloos betaald worden (pinautomaat staat 1,5 meter van de kassa weg).

Durft u niet te komen i.v.m. corona geef dit dan ook aan. Tot 1 juni wordt uw fiets dan gratis gehaald en gebracht (binnen een straal van 10 km). U zet de fiets buiten klaar en wij halen deze op.

Let op: Halen en brengen alleen op dinsdag en donderdag.

Tot ziens bij Profile Marc Ermens.