Profile Marc Ermens

In onze winkel in Oploo verwezelijke we fietswensen. Zo word uw fiets op maat aangemeten voor lang en lekker fietsplezier. Ook de nazorg aan uw fiets heeft onze grootste aandacht zodat uw fiets perfect op orde blijft. Of het nu een twee, drie of vierwieler is. Onze monteurs zijn goed geschoold en blijven cursussen volgen om van de nieuwste technieken op de hoogte te blijven. Verder verzorgen wij ook de ombouw van uw gewone fiets naar elektrisch of monteren we zijwielen. Het leveren en repareren van driewielers en speciaal fietsen is geen probleem.

Ons Team

           

Marc Ermens

Marc Ermens is samen met Miranda Ermens eigenaar van Marc Ermens fietsen. Naast verkopen  en repareren doet hij alle voorkomende werkzaamheden.

Miranda Ermens

Miranda is samen met Marc Ermens eigenaresse van Profile Marc Ermens. Miranda ondersteunt de verkoop, doet de boekhouding en verder regelt ze alles wat op haar pad komt.

Mark Weerts

Mark werkt vanaf 2008 bij Marc Ermens fietsen. Hij houdt zich vakbekwaam door het volgen van diverse cursussen. Mark repareert alle voorkomende problemen en helpt u op weg met advies.

 

Juul Ermens

Juul Ermens is reeds enkele jaren onze vast hulpkracht. Klaar maken en poetsen van fietsen en diverse hand en span diensten zijn aan Juul goed besteed. Juul studeert naast het werk HBO-mechatronica.

 

Recencies

Dhr v.d. Poll

“U gaat geen uitdaging uit de weg. Wat ben ik blij met mijn uitbreiding van de accu op mijn driewieler. Het is voor mijn nu mogelijk om lange afstanden te fietsen zonder afhankelijk te zijn van anderen.”

Haida Hubers

“Ik werd geweldig geholpen door Mark. Iedereen is klantvriendelijk, goed advies. Helemaal blij met mijn nieuwe fiets en wat een service!”