Open Dag Duurzaam en Gezond

Springkussen, Muziek, Koffie, thee, ranja, gezond hapje en heel veel gezelligheid!                                                  

DEELNEMERS OPEN DAG: Duurzaam & Gezond

Balance Your Limits, Harold van Berlicum uit Westerbeek
De praktijk is gespecialiseerd in het helpen van mensen met lichamelijke en emotionele klachten door middel van diverse soorten massages, magnetiseren, coaching, medical taping en readings. “Ik werk vanuit mijn hart en gevoel”, aldus Harold van Berlicum.

Sunprofs zonnepanelen, Joost Cornelissen uit Oploo
Sunprofs is al jaren actief op de zonnepanelenmarkt. “Binnenkort wordt de duizendste installatie opgeleverd!” Bedrijven, maar vooral particulieren kunnen er terecht. “Kom je uit de gemeente Sint Anthonis? Dan geldt er nu een interessante aanbieden om collectief te kopen met extra korting.”

Isolatie.com, uit Gemert
Ook het Gemertse bedrijf Isolatie.com start binnenkort een samenwerking met de gemeente Sint Anthonis. “Mensen kunnen voor aantrekkelijke prijzen hun muren, vloeren en dak laten isoleren.” Er worden binnenkort informatieavonden gehouden, maar ook op de markt kun je terecht met vragen.

Kocken Robowmaaiers, Anton Kocken uit Westerbeek
Tuinonderhoud via een App? Bij Kocken Robowmaaiers is het mogelijk. “Wij stellen de nieuwste, stilste Gardena Sileno+ robowmaaier met koppeling naar de beregeningsinstallatie en tuinverlichting voor!” Op de opendag ook volop demonstraties van Robomow energiezuinige robotmaaiers.

Stemaxx Keuken & Interieur, Stefan en Marcel v Bakel uit Oploo
De broers Stefan en Marcel van Bakel staan al jarenlang garant voor prachtige interieur- en keukenbouw. “Met een gezond oog voor kwaliteit en design!” De nieuwste trend in een gezonde keuken is de stoomoven, die zij tijdens de open dag demonstreren. Voedsel stomen wordt steeds populairder; met deze gaar methode blijft de smaak, vitaminen en mineralen behouden.

Voeding uit zaden, Angela van Bakel uit Oploo
Angela van Bakel weet alles over voeding uit zaden en deelt die informatie graag. Tijdens het gebruik van de ‘voeding uit zaden’ zijn mijn lichamelijke klachten aanzienlijk verminderd.

Herbalife ManVrouwVitaal, Elze Schouten uit Oploo
“Van een gezonde leefstijl heb je nu en in de toekomst plezier”, dat is het motto van Elze Schouten. “Het Herbalife ontbijt levert hier een bijdrage aan. Het is geschikt om af te vallen, aan te komen of voor betere sportresultaten.” Tijdens de open dag kunnen mensen het proefpakket aanvragen.

Metseltechniek Michiels, Jo Michiels uit Oploo
Tijdens de open dag leer je misschien wel je eerste steen metselen bij de stand van Metseltechniek Michiels. “Met ruim 55  jaar ervaring kunnen wij op perfecte wijze uitleggen hoe je dat doet!” Daarnaast is er tijdens de open dag een speciale aanbieding in het Metsellokaal Oploo.

SMETS praktijk voor podologie, Ruud Smets uit Westerbeek
SMETS praktijk voor podologie heeft al veel voetklachten verholpen. “Met een steunzool op maat voel je je fit en gezond.” Maak tijdens de open dag een meetanalyse en bewonder de nieuwste techniek op het gebied van het maken van een steunzool met een 3D-printer.

JK EV Solutions, Mari Jordans uit Oploo
JK EV Solutions is leverancier van laadpalen, laadstations, mobiele laders, laadkabels en toebehoren voor het opladen van accu’s in voertuigen. “Iedereen heeft andere wensen en andere parkeersituaties. Wij gaan voor oplossingen op maat!”

Profile Marc Ermens, Marc en Miranda Ermens
Fietsen is gezond voor jong en oud! En Profile Marc Ermens maakt dat mogelijk. Van kinderfiets tot sportief model of een e-bike voor senioren, ook voor de minder valide fietser. “Wij zetten in op een gezonde en duurzame relatie met de klant. Kwaliteit en service zijn voor ons het belangrijkste.”