Onderdelen & Accessoires

Lifestyle

Fietsten vroeger leerlingen naar school, nu zijn het diva’s. Naast baggy broek, fancy schoolbag en ladyphone is er een nieuw ‘gadget’ waarmee je jouw eigen identiteit onderstreept. Ruim baan, high fashion is doorgedrongen tot het fietsenhok! ”Als jongens op het schoolplein naar me kijken dan is dat leuk, maar als andere meiden kijken dan weet ik dat ik er hip uitzie. Dat is het verschil!” Hier spreekt een puber die vriendinnen, kleding en winkelen als eerste levensbehoefte ziet. Over haar nieuwe BATAVUS MACCHIATO: ”Wordt echt alles wat ik zeg opgeschreven, want ik ga bekennen dat ik m’n jas heb uitgezocht bij deze fiets.
” Het dorp waar ze woont, de weg naar school en het schoolplein zijn haar domein. ”Als ik ’s avonds nog niet weet wat ik de dag erop aan moet, dan slaap ik slecht.” Over haar nieuwe Batavus Flying D: ”Het klinkt misschien stom, maar eigenlijk vind ik mijn fiets een soort accessoire. Het is ook niet toevallig dat-ie lijkt op mijn Nokia 6600 Ladyphone!
” “Als ik hoor dat een fiets iets zegt over wie je bent en wat je uitstraalt, moet ik hard lachen. Wat een onzin!”, aldus de ’mij boeit niets’-leerling, ook een imago. Over zijn nieuwe Batavus Espresso: ”Straks wil ik een scooter, maar dat ik deze fiets van m’n ouders mocht uitzoeken was wel okay van ze.” !