Nieuws

Nazomertoertocht

 Voor verrassend veel mensen is de nazomer één van mooiste periodes in het jaar. De groene loofbossen die verkleuren naar de mooiste tinten, paddestoelen die overal de kop opsteken en edelherten en ander wild dat zich gemakkelijk laat zien. Terwijl de temperatuur nog altijd aangenaam is.

De beste en mooiste manier om daarvan te genieten is op de fiets. Een fietstocht door het afwisselend landschap van de Veluwezoom en een tocht die speciaal is gericht op de E-bike fietsers. Waarom? De hoogteverschillen die de Veluwezoom zo kenmerken (van IJsseldal tot het hoogste punt van de Veluwe) maken een toch door dit gebied geknipt voor E-bikers.

U kunt kiezen uit 2 routes (van 59km en 35km) die langs bekende toeristische attracties voeren waar u tegen een aantrekkelijke korting een speciaal arrangement aangeboden wordt.

Bij start/finish is er een E-Bike beurs (waar u ook een E-Bike kunt huren) en vindt om 14 uur 's middags een klein symposium plaats over het veranderende verkeersbeeld als gevolg van de opkomst van de E-Bike.

Schrijf u nu in voor de eerste Veluwezoom E-bike Nazomertoertocht. Starten in 3 groepen om 10.00, 10.30 en 11.00 uur vanaf het bezoekerscentrum Natuurmonumenten in Rheden.

Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro en dat komt volledig ten goede aan de Voedselbank Arnhem, die wekelijks duizenden gezinnen van een voedselpakket voorziet..