Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

Fietsen


Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit bij ons voorop. In 1996 is het Gazelle-kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen. Wij zijn trots op ons predicaat Koninklijk dat wij ter ere van ons 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mochten ontvangen. Een onderscheiding die ons ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme innovaties waarmee fietsen nóg leuker en makkelijker wordt. Genieten van de buitenlucht, de wind door je haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!
Het beste dat Gazelle te bieden heeft

Ultimate is het vlaggenschip van de Gazelle collectie. Puur vakmanschap en afgewerkt tot in het kleinste detail. Alleen het beste is goed genoeg en dat zie je ook terug in de onderdelen en het uiterlijk van de fiets. De ideale fiets voor recreatieve en sportieve dagtochten. De beste fietsen verdienen de beste service vandaar dat ze alleen bij de Gazelle Premium dealers verkrijgbaar zijn.

Alleen het beste is goed genoeg voor Ultimate, daarom wordt er gebruik gemaakt van duurzame onderdelen met een hoge kwaliteit. Het lichtgewichte aluminium frame fietst altijd soepel en maakt een Ultimate extra wendbaar. Handig voor in de stad of die lange fietstocht.

De luxe styling en de hoogwaardige onderdelen geven de Ultimate een chique uiterlijk. Luxe, maar toch comfortabele dankzij de Shimano onderdelen, speciale handvatten en uniek zadel. Dit accentueert een optimaal gevoel van luxe.
Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. We besteden veel aandacht aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, ontwikkelen we ze zelf. Dat geeft onze fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!

Koga biedt een compromisloze garantie op kwaliteit. We hebben fors geïnvesteerd in een eigen testlaboratorium waar een team van specialisten de materialen blootstelt aan de zwaarste testen. Daardoor zijn we in staat fietsen te bouwen met een grote duurzaamheid die weinig onderhoud vergen.

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in onze vestiging in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op 
Je ideale fiets ontwerp je zelf
Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

Kies je eigen richting
Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee basismodellen een WorldTraveller-S of een GrandTourer-S. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken.

Eén monteur
Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in onze fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering
Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en samenstelling klaar om mee weg te fietsen.


Cortina past altijd!

Onderscheid jezelf van al die anderen, ook in de keuze voor een fiets! Bij Cortina zijn we dagelijks bezig met mode en lifestyle. Wat is er te zien op de catwalk en in het straatbeeld van grote steden als Parijs, New York en Londen? Hoe vertalen we de laatste trends op het gebied van mode en interieur naar de fietsen in onze collectie? Je ziet dit terug in de kleuren die we gebruiken, de gadgets die we verwerken en de opvallende details die altijd een grote rol spelen in de designs. Ontdek snel de fietsen van Cortina en ontdek welke het beste bij jouw stijl past; een Utility transportfiets, een urban sportieve fiets uit de Metropole-lijn of een authentieke retro-fiets uit de Originals-lijn....?