Wie zijn wij

Profile Lennard Kalk is dé fietsspeciaalzaak in het Groningse Stadskanaal. Wij zijn het adres voor alle nieuwe fietsen, elektrische fietsen, gebruikte fietsen, accessoires, bedrijfsfietsen en reparaties. Wij zijn een winkel die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel hebben staan. Bij ons krijgt u het juiste advies, service en garantie.

 

In onze winkel vind u een breed assortiment nieuwe fietsen. Van stadsfietsen tot sportieve fietsen en natuurlijk elektrische fietsen, en kinderfietsen. U ziet bij ons o.a. de merken Gazelle, Batavus, Altra, Multicycle, Avancer, Cortina-Urban en Sparta. Daarnaast bieden wij een grote keuze aan fietsaccessoires, tassen, etc. Onze medewerkers zullen u graag te woord staan en adviseren.

            

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de zogenaamde " fiets van de zaak". Wij werken samen met o.a. Nationale Fietsprojecten, Bedrijfsfietsenplan Nederland. Ook hebben wij afspraken gemaakt met diverse andere bedrijven die het bedrijfsfietsenplan zelf administratief afhandelen. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van fietsen die bedrijfsmatig gebruikt worden.