Fietsen

Occassions

 

Bij Profile Lennard Kalk kunt u niet alleen terecht voor een nieuwe fiets. Wij kunnen u ook een ruim aanbod aan 2e hands fietsen presenteren met verschillende prijsklassen. Er is dus voor elk wat wils. U kunt ervan uitgaan dat elke gebruikte fiets vooraf geheel is nagekeken en waar nodig in orde is gemaakt. Zodat deze weer zo goed als nieuw is!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons wat u zoekt en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt. En dat is een prettig gevoel! Met een landelijk dekkend netwerk van meer dan 250 vestigingen in Nederland kan Profile 'de Fietsspecialist' u een ongekende service bieden. Vanzelfsprekend bij de fietsspeciaalzaak waar u uw fiets heeft aangeschaft, maar natuurlijk ook wanneer u onverhoopt met pech onderweg wordt geconfronteerd. Er is immers altijd een Profile "de Fietsspecialist" bij u in de buurt. Naast een uitgebreid assortiment producten bestaat onze service uit de onderstaande aspecten.

Deskundig advies

Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden. Wij stellen hoge eisen aan de mensen die onze naam vertegenwoordigen, en dat merkt u. Wat u wilt is het belangrijkste, altijd.

 

Vakkundige en snelle reparaties

Problemen met uw fiets moeten zo snel mogelijk worden verholpen, en liefst voorgoed. Daar waar mogelijk zullen wij uw rijwiel ter plekke in orde maken.

Perfect rijklaar en afgemonteerd

Om veilig op weg te kunnen en uw fiets perfect rijklaar te maken moet hij goed afgemonteerd en afgesteld worden. Deze service bieden wij natuurlijk ook voor u

Leenfiets tijdens reparatie

Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen paniek! Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook indien gewenst gratis een leenfiets ter beschikking.

Eigen fietsverzekering

Als fietsspecialist weten we als geen ander wat belangrijk is aan een goede fietsverzekering. Vandaar dat wij deze zelf hebben samengesteld, en deze tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Informeer ernaar in de winkel.

Gratis onderhoudsbeurt

Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook zeer serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-6 maanden) geheel gratis aanbieden. De tweede onderhoudsbeurt tegen een sterk gereduceerd tarief. Informeer ernaar in de winkel