Direct naar

Profile Kramer - Sliedrecht

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Direct naar

Lokale aanbiedingen

Folder

Bekijk hier onze nieuwste folders van Profile 'de Fietsspecialist' voor actuele aanbiedingen van fietsen, onderdelen en accessoires

Toertocht Spa-Sliedrecht

In September 2015 organiseren wij weer een Toertocht Spa-Sliedrecht. Dit is een tweedaags fietsevenement op de racefiets over ruim 300 kilometer. De eerste dag is voor het betere klimwerk en de tweede dag is het kilometers maken. 

Onze winkel en werkplaats

Wij van Profile Kramer "de Fietsspecialist" zijn een fietsspeciaalzaak met een uitgebreid fietsassortiment in Sliedrecht. Zo vindt u bij ons de top van de Nederlandse merken, Gazelle, Giant en Koga. Ook voeren wij een groot assortiment onderdelen, fietskleding en accessoires. Ruim 600m2 fietsplezier. Zelf zijn wij actief in de wielersport. Zo hebben wij de laatste jaren 4 Nederlandse Kampioenen in de wielersport afgeleverd. Op onze raceafdeling bent u dus aan het goede adres. Hier ook de mooie Italiaanse merken Bianchi en Colnago. Iedere racefiets stellen wij af op de juiste maat. Hiervoor maken wij gebruik van onze jarenlange expertise en het computergestuurde Bioracer fietsmeetsysteem. Wij verwelkomen U graag in onze winkel in Sliedrecht.

Bent u opzoek naar meer informatie over Profile Kramer? Bezoek dan onze uitgebreide website

 

... Lees meer >