Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Service en onderhoud

Service en onderhoudWij zijn erg betrokken bij elke aankoop en zullen u vragen hoe of waar u het voor gaat gebruiken om het juiste product te verkopen. Wij zijn geen aangevers maar zijn u graag van dienst met de juiste informatie en producten!

Fietsonderhoud en reparaties
Buiten onze ruime keuze in de winkel, repareren en onderhouden we ook graag uw fiets. Reparaties zijn in de regel binnen 1 dag klaar. Voor alle zekerheid kunt u natuurlijk ook altijd van tevoren een afspraak maken. Valt een reparatie hoger uit dan gedacht, dan nemen wij natuurlijk eerst contact met u op, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Leenfiets
Bij reparaties staat er altijd een leenfiets voor u klaar, zolang de voorraad strekt. 

Met de service van de fietsspecialist!
Koopt u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ Jump Bikes een nieuwe fiets, dan is dit altijd met de Qualitycheck. De fiets is 100% rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd. We checken alle onderdelen en stellen alles nauwkeurig af. Is alles naar wens? Dan maken we alle papieren in orde.

Onderhoudsvideo's
Bent u zelf ook wel handig? Bekijk dan de instructievideo's van Profile 'de Fietsspecialist'! Mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen wij u uiteraard graag verder in de winkel