Profile Janssen is uw fietsenwinkel in Apeldoorn. Wij maken deel uit van één van de grootste samenwerkingsverbanden van fietsspeciaalzaken in Europa "Profile de fietsspecialist". En helpen u graag in de regio ApeldoornOnderstaande links verwijzen u naar onze eigen winkel website en shop waar wij u nog meer informatie kunnen geven.

Tweedehands fietsen

Profile Janssen Apeldoorn heeft meer dan 150 tweedehands fietsen van onder andere Gazelle, Batavus, Koga, Giant, Sparta, enz. Onze fietsen worden geheel nagekeken en perfect rijklaar gemaakt. Klik hier om ons aanbod te bekijken. 

Lifestyle fietsen

Bij Profile Janssen vindt u het grootste assortiment Lifestylefietsen! Zowel van de bekende als unieke merken hebben wij fietsen in de collectie. Fietsen van Cortina, Schindelhauer, Roetz, Brik en FixieBrothers. zijn ruim vertegenwoordigd in onze winkel.

Elektrische fietsen

Ook bent u aan het juiste adres in Apeldoorn op het gebied van Elektrische fietsen, bij Profile Janssen vindt u een ruim aanbod van de verschillende merken, Top kwaliteit fietsen van Flyer, Koga, Riese und Müller en Dutchid. Ook de merken Sparta, Batavus, Gazelle en Victoria zijn goed vertegenwoordigd. Ook de trendy modellen elektrische fietsen met voordrager en mand zijn leverbaar!

Vouw fietsen

Brompton, Dahon, Beixo, Birdy en Tern. Profile Janssen is authorised dealer van Brompton voor Apeldoorn en omgeving.
Brompton is de enigste vouwfiets die de rij eigenschappen van een sportieve fiets evenaart. Door zijn hoogstaande kwaliteit is de Brompton een zeer geschikte fiets voor zeer intensief dagelijks gebruik. Dahon ‘’ met een vouwfiets kom je overal’’
Het assortiment van Dahon bestaat uit diverse vouwfietsen met verschillende eigenschappen. Compacte modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen in het openbaar vervoer tot aan opvouwbare mountainbikes. Ook heeft Dahon elektrische vouwfiets modellen.

Beixo

De Beixo compact heeft geen smerige ketting maar een duurzame en schone cardan-as. Met 20 inch wielen rijd de compact als een volwassen fiets. De compact is ook leverbaar met elektrische ondersteuning.

Birdy

De unieke vouwfiets van Riese en Müller, de Birdy. Gekenmerkt door zijn voortreffelijke fietsgedrag en speciale uitstraling. De fiets is aan voor- en achterkant geveerd, dit maakt dat u zeer prettig fietst. De fiets is in vier basiskleuren te verkijgen en vervolgens aan te kleden met zes contrasterende kleuren. De pedalen en handvatten zijn in alle zes de kleuren te kiezen. De Birdy is er 4 verschillende types: de City, de Dualdrive, de Speed en de Rohloff.

Gewone fietsen

Naast de speciale fietsen verkopen wij natuurlijk ook stadsfietsen,hybryde fietsen en kinderfietsen van alle toonaangevende merken zoals Batavus, Sparta, Koga, Gazelle, Alpina en Cortina.

Onderdelen en Accessoires online bestellen

De fietsonderdelen en accessoires hebben wij overzichtelijk op onze Profile "de fietsspecialist" wand hangen. Verder leveren wij alle onderdelen voor alle merken.

Op onze eigen winkel website kunt u in onze webshop meer dan 13000 fiets- onderdelen en accessoires online bestellen. Vandaag besteld,morgen in huis!

Collectie

Van alle grote merken zijn de meeste nieuwe modellen leverbaar en te bezichtigen in de winkel. Profile Janssen is dealer van:
Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Riese & Muller, Schindelhauer, Alpina, Beixo, Brompton, Dahon, Tern, Dutch-id, Flyer, Brik, FixieBrothers en Roetz. Profile Janssen heeft met een uitgebreid assortiment merken voor iedereen een passende fiets!