Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Lees hier meer.

Profile Henk Wind - Baarn

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Bij een elektrische fiets kan de motor op diverse plekken zitten. De meest voorkomende motorplaats is in het midden van het frame, bij de trapas. Fietsen met een middenmotor hebben als voordeel dat ze stabiel op het wegdek liggen en fluisterstil zijn. Wij hebben voor u een top 5 van elektrische fietsen 2020 met middenmotor samengesteld. Lees meer >>

Onze winkel en werkplaats

Bent u op zoek naar fietsen in Baarn? Neem dan eens een kijkje bij Profile Henk Wind in Baarn. Profile Henk Wind in Baarn is een fietsenwinkel in Baarn met maar liefst 75 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment fietsen en accessoires. In onze ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak een fiets of e-bike voor uzelf of voor uw kind uitzoeken en de laatste trends bekijken. Zo bent u weer helemaal klaar om te gaan fietsen in Baarn en omgeving.

Breed assortiment
Profile Henk Wind heeft in Baarn standaard veel fietsen en e-bikes op voorraad. Zo kan u in onze showroom de perfecte fiets vinden die bij u past. Van de nieuwste e-bikes en mooiste sportfietsen tot stevige moederfietsen en kleurrijke kinder- en jeugdfietsen. Profile Henk Wind zoekt voor elke fietsliefhebber een fiets op maat. Ontdek zelf welke fiets het beste bij u past.

Service en onderhoud
Naast een uitbebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, hebben wij een uitstekende onderhoud- en reparatieservice. Moet uw fiets of e-bike goed afgesteld worden of heeft u een defect? Onze monteurs maken uw rijwiel snel en vakkundig weer helemaal rijklaar.

Klantvriendelijk
Bij Profile Henk Wind in Baarn staan klantvriendelijkheid en goede service voorop. Het gaat bij ons namelijk altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Kom gerust eens langs voor een proefrit. De koffie staat voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd even mailen of bellen: 035-5413024. Het team van Profile Henk Wind helpt u graag op weg!

Volg ons op Facebook
Als u ons volgt op Facebook, dan profiteert u van alle actuele aanbiedingen en blijft u op de hoogte van de als maar uitbreidende dienstverlening van Henk Wind. Klik hier en word vriend!

Maak kennis met Profile "de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!

... Lees meer >