Let op: werkplaatsen open, aankopen op onze webshop worden thuisbezorgd, winkels gesloten. Leer hier meer.

  Image Map

Fietsenwinkel in Amersfoort

Profile Henk Wind in Amersfoort is een fietsenwinkel in Amersfoort met maar liefst 75 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment fietsen en accessoires. In onze ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak een fiets of e-bike voor uzelf of voor uw kind uitzoeken.

Service en onderhoud
Naast een uitbebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, hebben wij een uitstekende onderhoud- en reparatieservice. Moet uw fiets of e-bike goed afgesteld worden of heeft u een defect? Onze monteurs maken uw rijwiel snel en vakkundig weer helemaal rijklaar.

Klantvriendelijk
Bij Profile Henk Wind in Amersfoort staan klantvriendelijkheid en goede service voorop. Het gaat bij ons namelijk altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Kom gerust eens langs voor een proefrit. De koffie staat voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd even mailen of bellen: 033 - 4561030. Het team van Profile Henk Wind helpt u graag op weg!

Bereikbaarheid

Auto
Gebruik routenet om de snelste route te bepalen. Kies daarbij de Emiclaerhof als bestemming.

Parkeren
U kunt uw auto gratis parkeren in de parkeergarage bij het winkelcentrum. U kunt ook gratis parkeren in de directe omgeving van winkelcentrum Emiclaer (De Beurs, de Laan naar Emiclaer, De Bekroning en Het Masker).

Openbaar vervoer
Emiclaer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Amersfoort en Amersfoort-Schothorst rijdt buslijn 4 (Connexxion) naar halte Stapelgang bij Emiclaer.

Volg ons op Facebook
Als u ons volgt op Facebook, dan profiteert u van alle actuele aanbiedingen en blijft u op de hoogte van de als maar uitbreidende dienstverlening van Henk Wind. Klik hier en word vriend!

Koopzondag

Maak kennis met Profile 'de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!