Image Map

Altijd iets nieuws bij Henk Wind


Nieuw: Automatisch schakelen
Vanaf 2016 zijn diverse e-bikes met middenmotor ook beschikbaar met een traploze NuVinci Harmony versnellingsnaaf. Deze naaf maakt het fietsen een stuk gemakkelijker. Je kunt met de gashendel zelf schakelen, maar ook een vast trapritme instellen. De naaf regelt dan automatisch bij alle snelheden de benodigde overbrenging en ondersteuning.

Als je stopt, schakelt hij zelf terug. Bij vertrek, trap je licht en naarmate je snelheid maakt, schakelt hij automatisch bij. Vooral voor oudere mensen is dit ideaal. Die vinden versnellingen vaak ingewikkeld en kiezen in de praktijk voor één versnelling, waardoor ze bij het wegrijden extra zwaar moeten trappen. Dat is trouwens ook zwaar voor de motor, want die moet dan bij een laag toerental veel vermogen leveren. En elektrische motoren werken juist het best bij een wat hoger toerental. Vraag aan uw Profile-dealer Henk Wind welke modellen met een NuVinci-naaf geleverd kunnen worden of maak een proefritje om zelf het verschil te ervaren.

Enige Koga-dealer in Amersfoort
Sinds kort is Profile Henk Wind ook de enige officiële dealer van Koga in Amersfoort en daarmee leverancier van deze fietsen uit het topsegment van de markt. Alle Koga-fietsen worden met de hand gebouwd in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige bouw en afmontage van een fiets. 

Koga voert een intensieve controle uit op de fietsen die gebouwd worden. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Zo biedt Koga een compromisloze garantie op kwaliteit en bouwt fietsen met een grote duurzaamheid, die weinig onderhoud vergen.

Duurzame fietstassen van Ortlieb
Inmiddels zijn wij ook dealer van Ortlieb. Daarmee kunnen wij een ruim assortiment duurzame fietstassen leveren. Alle Ortlieb-tassen zijn waterdicht en verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en modellen. Hierbij een greep uit ons aanbod...


Bij deze Ortlieb-fietstas is de PU-gelamineerde Cordura-stof in lichtgevende signaalkleur verweven met lichtgevende, reflecterende garen. Als het donker is en er schijnt een koplamp op, licht de gehele fietstas op. Een nachtelijke tocht is nu veiliger. De praktische rolsluitingen zorgen dat hij 100% waterdicht is. Daarnaast biedt de Front-Roller voldoende opbergruimte voor alle belangrijke reisbenodigdheden.

Met deze aktentas kunnen uw spullen veilig vervoerd worden en beschermt files, documenten en laptops tot 15.4 inch. Deze waterdichte fietsaktentas met dekselsluiting laat zich snel en eenvoudig met één hand aan de fiets bevestigen en kan er ook weer snel vanaf genomen worden. De draaghandgreep en de bijgeleverde brede gepolsterde schouderband zorgen voor draagcomfort zowel in de hand als over de schouder.Deze trendy en functionele fietstas van Ortlieb brengt meer kleur in je leven. Hij is goed bruikbaar voor de dagelijkse boodschappen of zakelijke ritjes. De tas is verkrijgbaar in verschillende eigentijdse kleuren en afdrukken. De tas is eenvoudig vast te klikken en weer af te nemen en dankzij de comfortabe draagriem is deze tas overal mee naar toe te nemen.

 

 

De eerste 'onplatbare' buitenband

De Marathon Plus is wereldwijd de enige band die zich ‘onplatbaar’ mag noemen. Dit vanwege zijn unieke, gepatenteerde anti-leklaag - vijf millimeter dik en gefabriceerd uit speciaal en zeer elastisch rubber. Zelfs punaises kunnen deze band niet lek krijgen

De nieuwe Marathon Plus is echter niet alleen ‘onplatbaar’. De band rolt nu ook lichter dan ooit en hij gaat dankzij de ‘Anti-Aging’ zijwanden ook geweldig lang mee. Tevens geschikt en gecertificeerd voor snelle E-bikes.

 

Unieke garantieaanbieding van Sparta. Klik voor de voorwaarden.

Sparta E-bike Testcenter weer geopend
Voor deskundig advies en het ervaren van verschillende elektrische fietsen is de consument hier aan het juiste adres. De nieuwe collectie is nu te zien en te beleven. Het E-bike testcenter is de juiste plek voor de klant om kennis te maken met de elektrische fietsen van Sparta.


Het Sparta test center in Apeldoorn is ieder weekend geopend:
Vrijdag 10:00-17:00
Zaterdag 10:00-17:00
Zondag 12:00-17:00

Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen. Dit is een onderdeel van onze diefstalpreventie, om ervoor te zorgen dat alle fietsen voor jou beschikbaar blijven.

De koffie en de cake staan klaar!
Met vriendelijke groet, Sparta Marketing

Laat u inspireren in het Gazelle Experience Center

In het Gazelle Experience Center vindt u alles wat uw fietshart begeert. Een bezoekje is een perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. In het Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kunt u terecht bij de Gazelle-dealer bij u in de buurt. In dit geval Profile Henk Wind in Amersfoort.Gazelle Experience Center, Nijkerkerstraat 17, 3821 CD Amersfoort
 Het Gazelle Experience Center is op dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Kijk voor de openingstijden op feestdagen en meer informatie hier.

Maak kennis met Profile 'de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!