Image Map

Mountainbike kopen in Amersfoort en BaarnDe vraag naar stortieve fietsen neemt steeds meer toe. Tot nu toe boden wij van alle merken het sportieve 'tourfietsen' assortiment. Omdat er steeds meer mensen de fiets gaan gebruiken als sportattribuut, zijn wij het merk Conway gaan voeren. Het merk is gespecialiseerd in de 'All Terrain Bike', de ATB fiets en de 'Mountain Bike', de MTB fiets voor het ruigere werk.

Gunstige prijzen
Mountainbike fietsen zijn uiteraard sportieve fietsen waar u op alle terreinen mee uit de voeten kunt. Een moutainbike van Conway is ook nog eens de beste keus voor de beste prijs, want nergens in de Benelux zult U een vergelijkbare moutenbike vinden voor een zo gunstige prijsstelling.

De mountainbike collectie van 2017 is een met zorg samengesteld programma voor elke fietser die een mountainbike zoekt. Kwaliteit voor een eerlijke prijs dat is waar de moutainbike van Conway voor staat.

Degelijkheid
Elke mountainbike is in de fabriek en in praktijk getest en uit de testen is gebleken dat de kwaliteit van een mountainbike van Conway, afgemonteerd met de nieuwste en beste Shimano onderdelen, tot de beste behoort in zijn klasse.
Dit Duitse merk staat bekend om zijn degelijkheid voor een zeer redelijke prijs. Bovendien is het assortiment zeer breed. Van een instapfiets tot de professionele wedstrijdfiets. Voor elke type gebruiker dus keuze genoeg in diverse prijsklassen.

Profile Henk Wind heeft zich in de onderhoud van dit merk gespecialiseerd. Informeer bij ons naar de type onderhoudscontracten die wij voor deze fiets voor u hebben samengesteld. Voor de incidentele gebruiker en de 'heavy user'. 

De wielmaat is een centraal thema

CONWAY heeft in de loop van haar bestaan al heel wat fietsen op wielen gezet. Toch zijn er de laatste jaren heel wat constructieve wijzigingen doorgevoerd. Trouw aan het motto “niet praten, maar doen!”, werd de collectie bij het kernthema wielmaten fundamenteel herzien: Nadat de 29" ondertussen zijn vaste en terechte plek in het assortiment gevonden heeft, dringt de derde maat 27,5” zich aan in de markt. Omdat CONWAY niet van de vakhandel kan verwachten voor 3 wielmaten vervangings- en slijtage- onderdelen op voorraad te hebben, wordt de categorie 26” in de  groepen Allmountain (AM), Marathon Fully (MF), Marathon Light Carbon (MLC), Marathon Race (MR), Mountain Sport (MS) en de Queen-serie compleet vervangen door 27,5”.

Schijfremmen
De grote carbon-hardtails zijn nu uitgerust met een direct-mount derailleur. Hierdoor is er meer plaats voor bredere banden. Ook worden er achter nu ook steekassen gebruikt. De vorig jaar geïntroduceerde Allmountain-serie wordt nu in vier versies (AM 1027, AM 827, AM 727, AM 627) aangeboden. Technisch was de aanpassing gemakkelijk. Daardoor is er ook in de tussengrootte het gebruik van het neutrale 150mm VPP-vierpuntssysteem mogelijk. Een deze serie ingrijpende veranderingen hoort ook dat er voortaan Shimano Schijfremmen gemonteerd worden. En verder heeft de veel gebruikte stuurpen “Lhotse” een CONWAY branding gekregen.
 Uitbreiding van de veelbelovende e-mountainbike serie
Met de modellen “EMR 627” en “EMR 827” is in het terrein 27,5” ingezet op een compleet nieuwe e-hardtail. Deze zijn er ook als “EMR 629” en “EMR829” met 29” wielen. Door een systeemintegratie worden beide nieuwe BOSCH middenmoters in het hydro gevormde aluminiumframe gemonteerd. Door af te zien van een zitbuis, komt de accu-box mooi tot zijn recht. Deze is zodanig ontworpen, dat er nog ruimte naast de accu is voor bijvoorbeeld sleutels of een multi-tool. Het organische frame met interne kabels maakt indruk door de massieve doch elegante, lichte lijnen met doorlopende kanten en zuivere vormen. De puristische esthetiek maakt deze nieuwe serie tot iets bijzonders in het CONWAY e-programma.


Interessante sites voor de ATB en MTB fietser:
Prachtige routes door heel Nederland of alleen rond Utrecht.

Maak kennis met Profile "de fietspecialist' Henk Wind en ervaar het verschil!