▸ Winkelen op afspraak vanaf 3 maart ▸ Werkplaatsen geopend ▸ Online aankopen worden thuisbezorgd of kies voor Click & Collect. Lees hier meer.

Profile Henk Wind - Amersfoort

Let op: graag alleen voor de vestiging in Amersfoort een afspraak maken via de button

Onze fietsmerken

Onze service

Fiets leasen
Fiets inruilen
Fietsreparatie
Haal- en brengservice
Onderhoudspakketten
Servicepakketten
Zadelmeting

Lokale aanbiedingen

Bij een elektrische fiets kan de motor op diverse plekken zitten. De meest voorkomende motorplaats is in het midden van het frame, bij de trapas. Fietsen met een middenmotor hebben als voordeel dat ze stabiel op het wegdek liggen en fluisterstil zijn. Wij hebben voor u een top 5 van elektrische fietsen 2020 met middenmotor samengesteld. Lees meer >>

Onze winkel en werkplaats

Profile Henk Wind in Amersfoort is een fietsenwinkel in Amersfoort met maar liefst 75 jaar ervaring en een uitgekiend assortiment fietsen en accessoires. In onze ruim opgezette winkel kunt u op uw gemak een fiets of e-bike voor uzelf of voor uw kind uitzoeken.

Service en onderhoud
Naast een uitbebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, hebben wij een uitstekende onderhoud- en reparatieservice. Moet uw fiets of e-bike goed afgesteld worden of heeft u een defect? Onze monteurs maken uw rijwiel snel en vakkundig weer helemaal rijklaar.

Klantvriendelijk
Bij Profile Henk Wind in Amersfoort staan klantvriendelijkheid en goede service voorop. Het gaat bij ons namelijk altijd om wat ú wilt en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Kom gerust eens langs voor een proefrit. De koffie staat voor u klaar. U kunt natuurlijk ook altijd even mailen of bellen: 033 - 4561030. Het team van Profile Henk Wind helpt u graag op weg!

Auto Gebruik routenet om de snelste route te bepalen. Kies daarbij de Emiclaerhof als bestemming.

Parkeren U kunt uw auto gratis parkeren in de parkeergarage bij het winkelcentrum. U kunt ook gratis parkeren in de directe omgeving van winkelcentrum Emiclaer (De Beurs, de Laan naar Emiclaer, De Bekroning en Het Masker).

Openbaar vervoer Emiclaer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Amersfoort en Amersfoort-Schothorst rijdt buslijn 4 (Connexxion) naar halte Stapelgang bij Emiclaer.

... Lees meer >